Online Reserveren

Geachte gast,

Gelieve te noteren dat we nog steeds afhankelijk zijn van de beslissingen van de regering daar de opening van restaurants per 1 juni, en tijdens de maand juni onder strikte voorwaarden, vooralsnog onder voorbehoud is. Als gevolg hiervan zijn we intern, als familie, nog de richtlijnen van de overheid aan het afwachten en bestuderen waar nodig en beslissen wij later deze week of wij in juni opengaan, en hoe we dit gaan organiseren.

Zodra we u meer duidelijkheid kunnen verschaffen over onze geplande heropening, contacteren we onze gasten met reeds gemaakte boekingen zo snel mogelijk.

Wij kijken ernaar uit om u op een veilige en ontspannen manier te mogen verwelkomen en hopen op uw begrip in deze bijzondere omstandigheden.

-Familie Tsang

O&O is geopend voor lunch op vrijdag t/m zondag en voor diner van woensdag t/m zondag.

> Heeft u een allergie, intolerantie of eet u vegetarisch?
Laat het ons bij uw reservering weten.

Via het online-reserveringssysteem is het voorlopig mogelijk om te reserveren voor maximaal 4 personen. Voor grotere gezelschappen kunt u telefonisch contact met ons opnemen +31(0)165-383249 of u kunt uw aanvraag naar ons mailen via info@restaurantoeno.nl

Graag attenderen wij u erop dat honden in ons restaurant niet toegestaan zijn. Wij maken een uitzondering voor hulphonden, deze moet wel herkenbaar zijn als hulphond.

Vakantiesluiting 2020

Deze zomer zijn we doorlopend open, dus dit jaar géén zomersluiting.