Online Reserveren

_____

 

U kunt tot drie maanden vooruit reserveren, deze is tot 24 uur vooraf kosteloos te wijzigen of te annuleren.

Voor reserveringen vragen wij een aanbetaling van €50,00 per persoon. Aanbetalingen worden in mindering gebracht op uw rekening.

 

 

Heeft u vragen?

Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)165 383249, u kunt dit nummer ook gebruiken om ons te berichten via Whatsapp.

 

ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.


Soja / gember / chili / knoflook / sesam(olie) / sjalot & ui

Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook, sesam(olie) of sjalot & ui te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

 

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

 

Via het online-reserveringssysteem is het voorlopig mogelijk om te reserveren voor maximaal 8 personen. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen +31(0)165-383249 of u kunt uw aanvraag naar ons mailen via info@restaurantoeno.nl

 

Graag attenderen wij u erop dat honden in ons restaurant niet toegestaan zijn. Wij maken een uitzondering voor hulphonden, deze moet wel herkenbaar zijn als hulphond.

Geverifieerd door MonsterInsights