Online Reserveren

Lieve gasten,

Wij zullen zorg dragen voor een veilige omgeving met oog voor alle maatregelen, onze manier van service verlenen zal tijdelijk veranderen, onze gastvrijheid niet. We kijken ernaar uit om u op een veilige en ontspannen manier te mogen verwelkomen en hopen op uw begrip in deze bijzondere omstandigheden.

-Familie Tsang

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met Monica Tsang via ons vaste nummer +31(0)165 383249

U kunt tot drie maanden vooruit reserveren, deze is tot 24 uur vooraf kosteloos te wijzigen of te annuleren.
Voor reserveringen vragen wij een aanbetaling van €30,00 per persoon. Aanbetalingen worden in mindering gebracht op uw rekening.

  • We beperken ons tijdens lunch en diner voorlopig tot tafels van 2 personen.
  • Er zijn voorlopig vijf tafels voor 3-4 personen.
  • Er zijn voorlopig twee ruimere tafels voor 5-7 personen.
  • Lunch op vrijdag, zaterdag en zondag.
  • Diner op woensdag t/m zaterdag.
  • Eén zitting per dagdeel (geen meerdere zittingen per middag of avond) zodat we u onze kwaliteit en een fijn verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen zonder tijdsdruk.

Wij doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren en verzoeken u om onze covid-maatregelen in acht te nemen. Neem uw verantwoordelijkheid en houd u aan de voorgeschreven regels van het RIVM.
Voelt u zich niet helemaal in orde? Blijf dan thuis en stel uw bezoek aan ons restaurant uit. We verwelkomen u dan graag op een ander moment.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met Monica Tsang via ons vaste nummer +31(0)165 383249

ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT / NACHTSCHADE Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook, sjalot of nachtschade te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

Via het online-reserveringssysteem is het voorlopig mogelijk om te reserveren voor maximaal 7 personen. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen +31(0)165-383249 of u kunt uw aanvraag naar ons mailen via info@restaurantoeno.nl

Graag attenderen wij u erop dat honden in ons restaurant niet toegestaan zijn. Wij maken een uitzondering voor hulphonden, deze moet wel herkenbaar zijn als hulphond.