Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.

Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het Taste of O&O Menu, zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT
Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook of sjalot te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

Binnenkort online: nieuw menu

Het nieuwe menu zullen wij 0p 13 juni presenteren.

Taste of O&O Menu

Taste of O&O Menu

Paling | Nigiri Sushi

Peking Duck | Savarin

Malaysian Laksa
Traditionele Maleisische kokosbouillon | laksa leaf

Zeeuwse Platte 5°
Balinese Style

Japanse Hamachi
Ceviche, citrus, passievrucht & strandkrabben

King Crab
Lavas, tomaat, quinoa, ijs van wasabi & komkommer

Wilde Zeebaars & Langoustine
Thai green curry, artisjok, zwarte knoflook, citroen

Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

*Singapore Chili Lobster
Europese kreeft, Singapore Style, mantou

Rubia Gallega
Runderhaas, dry aged by Kalderberg

OF
Kagoshima Wagyu Tasting
Drie bereidingen: A4 Entrecôte, Gyoza & Yakiniku
Suppl. €55 / min. 2 personen

Black Sesame
Pâte à choux

IJs van durian & dulce de leche

Mango, kokos, sago
Tapiocaparels verrijkt met kokosmelk, passievrucht & granaatappel

13 creaties, 7 gangen
€145

12 creaties, 6 gangen (zonder kreeft)
€120

Op zaterdagavond werken we enkel met het volledige Taste of O&O menu.

Lunch Menu - vrijdag & zaterdag -

Lunch Menu – vrijdag & zaterdag –

Japanse Hamachi
Ceviche, citrus, passievrucht & strandkrabben
&
King Crab
Lavas, tomaat, quinoa, ijs van wasabi & komkommer

*Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

Ibérico
Gyozas, enoki, crosne, myoga gember, balsamico

Wilde Zeebaars & Gamba
Pak choy, shiitake, soba, teriyaki verrijkt met premium white soy & yuzu

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. +€6)
OF
Perzik
Framboos, verveine, gember, timut peper, bijenpollen

4-Gangen €70
*5-Gangen €85

A la Carte

Starters

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose: gember, roos & shiso
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style: chili, limoen, knoflook, gember, koriander

34,5

Asian-inspired Tapas
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Crispy sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay 

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

45 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi

35

Scheermessen XO
Signatuur gerecht van Chef Danny
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

32,5

Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón

29,5

Mains

Peking Duck
Foie – Gebakken Eendenlever
Klassiek bereide peking eend
Krokant gebakken noedels, seizoensgroenten, jus van steranijs & gember

39
10

Zeebaars, lijngevangen
Thai green curry, artisjok, zwarte knoflook, citroen, courgettebloem in tempura

42

XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken

500G+

75

Lobster & King Crab

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd, saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild, Big Green Egg, mantou, Singapore Chili Saus

Europese Kreeft
Origine: Schotland

500G – 600G          per 100G

14,5

Norwegian King Crab
Origine: Barentszee

300G – 500G          per 100G

19,5

Beef

Rubia Gallega “dry aged by Kalderberg”
Runderhaas
Origine: Galicia, Spain

180G

50

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

135

Wagyu Beef

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

 per 100G

95