Where East meets West...
Menu
Culinaire Reis
Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.
In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.
Allergieën
Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch (vegan is niet mogelijk) en allergieën voor sommige ingrediënten.
Soja / gember / chili / knoflook / sesam(olie) / sjalot & ui / kokos
Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook, sesam(olie), sjalot & ui of kokos te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.
Taste of O&O
Beleef de essentie van onze keuken.
______
2019 – Kimchi
2022 – Endive, Sesame, Passion Fruit
2023 – Tempeh, French Lentils
2018 – Silken Tofu, Hijiki, Olive Leafs
2023 – Papadum, Chickpea, Asafetida
1999 – Helena’s Sake, Sweet Chili & Rosemary Olives
__
Zeeuwse Platte 6° – Balinese Style
Japanese Hamachi -Nikkei Style
Salmon – Thai Green Curry, Hazelnut
10g Imperial Heritage Trésor caviar +18 euro
__
2013 – Scheermes XO
1982 – Laksa Lemak & Youtiao
__
*Mangalitsa Siu Mai
Hong Kong Style, Chili, Balsamico
__
Singapore Style Lobster
BBQ, Salted Egg Yolk, Cereal, Coco Bun
__
Anjou Duif
Nashi Pear, Sambal Badjak, Gochujang, Thai Basil
OF
Kagoshima Wagyu A5
Entrecôte 100G & Gyoza
Wagyu in plaats van Anjou Duif + 75 euro
__
Durian – Peanut, Caramel
Umeboshi – Pomelo, Mandarin, Kumquat
Sorbet – Coconut, Lime
__
2019 – Kueh Baluh
2023 – Asian Flower
2020 – Sterbonbon x La Feve
Full Experience
€165
*6 gangen zonder mangalitsa siu mai
€140
Op vrijdagavond en zaterdagavond werken we enkel met het Full Experience Menu.
Wij bieden het Taste of O&O menu ook volledig vegetarisch of enkel met vlees & gevogelte aan met voorafgaande kennisgeving.
Wij verzoeken u vriendelijk om allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen m.b.t. het menu op voorhand aan ons door te geven. Indien u uw allergie of dieetwens niet van tevoren bij ons bekend heeft gemaakt en de gerechten moeten worden aangepast, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.
Lunch Menu
Lunchmenu
Uitsluitend op vrijdagmiddag & zaterdagmiddag
______
Zeeuwse Platte 6° – Balinese Style
Chirashi Sushi -Salmon, Citrus, Tea Egg
Soba – Sea Urchin, Tempura
10g Imperial Heritage Trésor caviar +18 euro
__
*Three Style Dim Sum
__
**Scheermes XO
Chef Danny’s Signature
Gamba, Glass Noodles, XO sauce
__
New Zealand Lamb
Chef Danny’s Signature
OF
Singapore Chili Lobster
Halve Kreeft, BBQ, Big Green Egg, Mantou
__
Dessert
Pomelo, Mandarin, Kumquat, Jasmijnrijst
& Pâte à Choux
__
3-gangen €75
4-gangen + Dim Sum €100
5-gangen + Scheermes XO €130
Het lunchmenu serveren we uitsluitend op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag, op verzoek serveren we het Taste of O&O menu.
Wij verzoeken u vriendelijk om allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen m.b.t. het menu op voorhand aan ons door te geven. Indien u uw allergie of dieetwens niet van tevoren bij ons bekend heeft gemaakt en de gerechten moeten worden aangepast, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.