Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit twee menu’s: het Chef’s Menu (5 of 6 gangen) en het Tasting Menu (8 gangen)

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

Chef's Menu

Chef’s Menu

Schotse Zalm
Tataki | Miso | Pompoen | Sambai & Yuzu
Tartaar | Wasabi | Lavas | Karnemelk Espuma
Zeeuwse Platte 5° | Gember | Roos | Shiso

Noordzeetong
Kokkels | Kailan | Shimeiji | Soba | Teriyaki

*King Prawn Tempura
Kimchi | Bamboo Shoots | Shiso | Sweet & Sour

Anjou Duif
Smokey Green Curry | Thaise Basilicum | Biet | Tempura Flakes & Singaporean Pork Floss

Nieuw Zeelands Rund
Runderhaas | Rouleau van Runderwang & Daikon | Cantharellen | Kastanje | Gyoza Soufflé
OF
Canadese Kreeft
Halve Kreeft | Singapore Style
Suppl. €15
OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecote
Suppl. €48 / 100G

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
OF
Baba au Rhum
Don Papa > Filipijnse rum |  vanille | sereh | kumquat | ijs van kokos & limoen

5-Gangen €80 | *6-Gangen €95

Wijnarrangement
5 Glazen €42,5 | 6 Glazen €51

Weekend Lunch Menu

Weekend Lunch Menu

Schotse Zalm
Tataki | Miso | Pompoen | Sambai & Yuzu
Tartaar | Wasabi | Lavas | Karnemelk Espuma
Zeeuwse Platte 5° | Gember | Roos | Shiso

Malaysian Laksa
Kokosbouillon | parelhoen | kwartel ei | shimeiji | laksa leaf

*Dim Sum & Satay
Two style dim sum
Singapore satay & pimientos de Padrón

Wilde Tarbot
Moot | gestoomd | gember | lente-ui | chili | koriander | premium white soya
OF
Nieuw Zeelands Rund
Runderhaas | Rouleau van Runderwang & Daikon | Cantharellen | Kastanje | Gyoza Soufflé

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. + €6)

OF
Appel
Granny Smith Appel | Koreaanse Boekweit | Beurre Noisette | Miso | Hazelnoot

4-Gangen €65 | *5-Gangen €80

Wijnarrangement
4 Glazen €34 | 5 Glazen €42,5

Tasting Menu

Tasting Menu

Oesterplateau
Spéciales Gillardeau No.3 & Zeeuwse Platte 5°
Balinese Style

Schotse Zalm
Tataki | Miso | Pompoen | Sambai & Yuzu
Tartaar | Wasabi | Lavas | Karnemelk Espuma
Zeeuwse Platte 5° | Gember | Roos | Shiso

Wilde Tarbot
Moot | Gestoomd | Gember | Lente-Ui | Chili | Koriander | Premium White Soya

Oosterschelde Sepia
Dim Sum

Black Truffle Gyoza
Ibérico | Myoga gember | Balsamico | Herfsttruffel

Europese Kreeft
Singapore Style

Kagoshima Wagyu
A4 Entrecôte | 50G

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
OF
Appel
Granny Smith Appel | Koreaanse Boekweit | Beurre Noisette | Miso | Hazelnoot
OF
Baba au Rhum
Don Papa > Filipijnse rum |  vanille | sereh | kumquat | ijs van kokos & limoen

€155

Verzorgd Arrangement Inclusief Begeleidende Wijnen & Sake
Tafelwater, koffie of thee servies
€225

Business Lunch

Business Lunch

Drie Verrassende Gangen
Keuze van onze Chef…
€48

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE
Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

ORIENTAL ROSE
Gember | Roos | Shiso

Zeeuwse Platte 5°
Origine: Grevelingen

6 stuks

33

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

35

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3 – Balinese Style

6 stuks

34

Starters

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay & Pimientos de Padrón

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

37,5 p.p

Schotse Zalm
Tataki | Miso | Pompoen | Sambai & Yuzu
Tartaar | Wasabi | Lavas | Karnemelk Espuma
Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose

27,5

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi

32,5

Noorse Coquilles XO
Edamame | Zeekraal | Glasnoedels | XO saus

27,5

Malaysian Laksa
Traditionele Maleisische Kokosbouillon | Kwartel ei | Shimeiji | Laksa Leaf
Thaise viskoekjes & sereh van de grill

22,5

Singapore Beef Satay
BBQ | Big Green Egg | Pimientos de Padrón | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

22,5

Mains

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

37,5

Suppl. Foie
Gebakken eendenlever

9

Wilde Tarbot
Moot | gestoomd | gember | lente-ui | chili | koriander | premium white soya

45

Anjou Duif
Smokey green curry | Thaise basilicum | Biet | Tempura Flakes & Singaporean Pork Floss

45

XXL Langoustines
BBQ | Big Green Egg | Zeekraal | Knoflook | Lente-ui | Chilipeper | Gegrilde Limoen
Origine: Denemarken

69

Lobster & King Crab

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd | Saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Europese Kreeft
Origine: Schotland

500G – 600G          per 100G

16,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

18,5

Beef

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

39

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

99

Wagyu Beef

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

per 100G

80