Where East meets West…

chef-danny

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit drie menu’s: Chef’s Menu (4 tot 6 gangen), Seafood & Lobster Menu (4 tot 5 gangen) en het Tasting Menu (8 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

A la Carte

Oysters

BALI Gember | Knoflook | Chili | Limoen

Zomeroester – Spéciale de Claire no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

20

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

32,5

Oesterplateau
3 stuks Spéciale de Claire no.3
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3

6 stuks

26,5

BBQ Wakame | Gember | Mirin | Soya

Zomeroester – Spéciale de Claire no.2
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

23,5

Starters & Entrées

Asian-inspired Tapas
Sashimi | Catch of the Day
Ebi Sushi
Dim Sum
Gamba | Tempura | Hokkaido Pompoen | Yuzu
Singapore Satay

min. 2 pers

29,5 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm
Ebi Sushi

28,5

Yellowfin Tonijn
Tataki | Hollandse Garnalen | Watermeloen | Wasabi
Vinaigrette | Sereh | Limoenblad

21,5

Scheermes XO
Wilde Gamba | Zeekraal | Glasnoedels | XO Saus

22,5

Singapore Satay 3 pcs
BBQ | Big Green Egg | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

Maïskip
Runderhaas

16,5
19,5

Dim Sum 4 pcs

Four Style Dim Sum
King Crab Sieuw Mai
Ibérico Gyoza | Herfst Truffel
Wagyu Gyoza | Herfst Truffel

18
16,5
16,5
20

Mains

Lijngevangen Zeebaars & Gamba
Licht Gebakken | Zilte Groenten | Teriyaki

29,5

Wilde Tarbot
Gestoomd | Gember | Lente-ui | Chili | Koriander | Premium Soya

34,5

Nieuw Zeelands Lam
Lamsrack | BBQ | Big Green Egg
Signatuur van de Chef

34,5

LOBSTER & KING CRAB
Bereiding naar keuze:
Hong Kong Style: Gestoomd | Saus van Gember & Rijstwijn
Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Europese Kreeft (500G – 600G)
Origine: Schotland

per 100G

12,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

16

BEEF

Rubia Gallega “Dry-Aged Beef” Entrecote
Origine: Galicië, Spanje

220G

38,5

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

180G

38,5

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

95

WAGYU BEEF

NL Wagyu 9+ Kobe Style Entrecote
Origine: Veulen-Venray, Nederland

220G
110G

95
50

JP Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

220G

135

Wagyu Tasting
NL and JP Wagyu

2x 110G

125

VEGETARIAN

Chef Danny kookt op verzoek graag een vegetarisch menu

Restaurant O&O

Dorpstraat 138
4711 EL, Sint Willebrord
info@restaurantoeno.nl
+31 (0) 165 383249

o-en-o-logo-header-email

Onze openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten.
Lunch van 12.00 uur tot 15.00 uur
Diner vanaf 17.30uur
Zaterdag enkel geopend voor diner
Zondag doorlopend geopend vanaf 13.00 uur

Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur