Where East meets West…

Culinaire Reis

Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.

ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT & UI
Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook of sjalot & ui te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

Binnenkort online: nieuw menu

Het nieuwe menu zullen wij 0p 13 juni presenteren.

Taste of O&O Menu

Taste of O&O

Beleef de essentie van onze keuken.
12 creaties, 7 gangen

Nigiri Sushi
Paling & nori

Tom Kha Kai
Green chili krupuk

Pani Puri
Yellow curry, yoghurt & munt

Irish Mór no.3
Balinese Style

Japanse Hamachi
Tataki, passievrucht, wilde rijst & cassave, sambai & yuzu
Singapore chili ijs

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, koriander, premium Yuasa white soy

*Chef’s Seafood
Coquille, mosselen, gamba, calamaris
Thaise basilicum, sereh & chili in oil

Chef’s Three Treasure Lobster
Black pepper, salted egg yolk & cereal, kimchi

Anjou Duif
Hokkaido pompoen, hazelnoot, taro pommes dauphine, Szechuan peper & Hong Kong vinegar

OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecôte 100G & Gyoza
(+ €70 Supplement)

Mango, kokos & sago

King of Fruits
Roomijs van durian & dulce de leche

Kaya toast “O&O style”

12 creaties, 7 gangen
€145

*
11 creaties, 6 gangen zonder Chef’s Seafood
€125

 

Op vrijdagavond en zaterdagavond werken we enkel met het volledige Taste of O&O menu.
Wij bieden het Taste of O&O menu ook volledig vegetarisch of enkel met vlees & gevogelte aan met voorafgaande kennisgeving.

Lunch menu op vrijdag & zaterdag

Lunch Menu

Het Lunchmenu serveren wij naast ons Taste of O&O menu
uitsluitend voor de lunch op vrijdag & zaterdag.

Japanse Hamachi
Tataki, passievrucht, wilde rijst & cassave, sambai & yuzu
Singapore chili ijs

*Ibérico & Langoustine
Gyoza, Myoga gember, balsamico, zomertruffel

Singapore Beef Satay
O&O Classic
&
Helena’s Otak-Otak
Van origine uit Maleisië: fishcake gestoomd en gegrild in bananenblad 

Malaysian Style Quail
Chili, kurkuma, kumquat
OF
Chef’s Three Treasure Lobster
Black pepper, salted egg yolk & cereal, kimchi
(+ €16,50 Supplement)

Dessert
Mango, kokos & sago
Sorbet van mango & passievrucht

Menu
4-Gangen €75
5-Gangen €95

Verzorgd arrangement
Menu inclusief begeleidende wijnen of non-alcoholisch arrangement
Tafelwater, koffie of theeservies

4 gangen €120
5 gangen €148

Voor de liefhebber, extra te bestellen

Oesterplateau
6 stuks Irish Mór no.3, Balinese style
€33 

 

Wij bieden het Lunchmenu ook volledig vegetarisch of enkel met vlees & gevogelte aan met voorafgaande kennisgeving.

A la Carte

A la Carte

Vanaf oktober is er weer een a la carte kaart beschikbaar. // Op vrijdag- en zaterdagavond werken we enkel met ons volledige Taste of O&O menu.

A la Carte (tijdelijk niet beschikbaar)

Starters

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose: gember, roos & shiso
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style: chili, limoen, knoflook, gember, koriander

34,5

Asian-inspired Tapas
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Crispy sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay 

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

45 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi

35

Scheermessen XO
Signatuur gerecht van Chef Danny
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

32,5

Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón

29,5

Mains

Peking Duck
Foie – Gebakken Eendenlever
Klassiek bereide peking eend
Krokant gebakken noedels, seizoensgroenten, jus van steranijs & gember

39
10

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, koriander, premium Yuasa white soy

48

XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken

500G+

75

Lobster & King Crab

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd, saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild, Big Green Egg, mantou, Singapore Chili Saus

Oosterscheldekreeft

500G – 700G          per 100G

14,5

Norwegian King Crab
Origine: Barentszee

300G – 500G          per 100G

19,5

Beef

Rubia Gallega “dry aged by Kalderberg”
Runderhaas
Origine: Galicia, Spain

180G

50

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

135

Wagyu Beef

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

 per 100G

95