Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit drie menu’s: het Chef’s Menu (5 of 6 gangen), het Tasting Menu (7 of 8 gangen) en het Oosterscheldekreeft Menu (4 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

Oisri Special no.3
Origine: Cromane Bay, Ierland

6 stuks

30

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

33

Oesterplateau
3 stuks Oisri Special no.3
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3

6 stuks

31,5

HONG KONG STYLE Gestoomd | Soya | Gember | Lente-ui | Chili

Zeeuwse Creuse no.3
Origine: Grevelingen

6 stuks

26,5

Starters

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Oisri Special no.3 – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay & Pimientos de Padrón

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

37,5 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm
Oisri Special no.3 – Balinese style
Two style crispy sushi

32,5

Foie Gras & Brioche
Eendenleverterrine | Suppai Umeshu Plum Sake | Gekonfijte Kumquat & Sjalot

28,5

Scheermessen XO
Wilde Gamba | Zeekraal | Glasnoedels | XO saus

29,5

Singapore Beef Satay
BBQ | Big Green Egg | Pimientos de Padrón | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

22,5

Malaysian Laksa & Carabinero
Kokosbouillon | Shimeiji | Noedels | Laksa Leaf

24,5

Mains

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

35

Wilde Zeebaars
Thai Green Curry | Artisjok | Zwarte Knoflook | Citroen | Courgettebloem in Tempura

36

Kamper Lam
Hollands zuiglam | BBQ | Big Green Egg | Chef’s Balinese saus

45

XL Langoustines
BBQ | Big Green Egg | Zeekraal | Knoflook | Lente-ui | Chilipeper | Limoen
Origine: Denemarken

69

LOBSTER & KING CRAB

Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Oosterscheldekreeft
Origine: Oosterschelde

500G – 800G          per 100G

15,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

18,5

BEEF

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

39

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

99

WAGYU BEEF

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote (100G – 200G)
Origine: Kagoshima, Japan

per 100G

80