Where East meets West…

Culinaire Reis

Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.

ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT & UI
Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook of sjalot & ui te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

Vanaf 7 personen serveren wij een menu in overleg.

Binnenkort online: nieuw menu

Het nieuwe menu zullen wij 0p 13 juni presenteren.

Taste of O&O Menu

Taste of O&O

Beleef de essentie van onze keuken.
12 creaties, 7 gangen

Nigiri Sushi
Paling & nori

Pani Puri
Peking duck & hoisin

Bisque
Langoustine & Hollandse garnalen

Irish Mór no.3
Balinese Style

Japanse Hamachi
Tataki, daikon & soba roll, shiso in tempura

Wilde Zeebaars
Kiam chai, tomaat, wo sun, laos, jalapeño

*Chef’s Seafood
Noorse coquille, Zeeuwse mosselen, gamba & calamaris
Thaise basilicum, sereh & chili in oil

Chef’s Three Treasure Lobster
Black pepper, salted egg yolk & cereal, kimchi

Anjou Duif
Hokkaido pompoen, hazelnoot, taro pommes dauphine, Sichuan peper & Hong Kong vinegar

OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecôte 100G & Gyoza
(+ €70 Supplement)

Tropisch fruit
Kokos, koriander & pinda

Valrhona Caraïbe 66%
IJs van chocolade & dulce de leche

Pâte à Choux
Zwarte sesam

12 creaties, 7 gangen
€145

*
11 creaties, 6 gangen zonder Chef’s Seafood
€125

 

Op vrijdagavond en zaterdagavond werken we enkel met het volledige Taste of O&O menu.
Wij bieden het Taste of O&O menu ook volledig vegetarisch of enkel met vlees & gevogelte aan met voorafgaande kennisgeving.

A la Carte

A la Carte

Starters

Asian-inspired Tapas
Irish Mór no.3 – Balinese Style
Noorse coquille, tropisch fruit, vanille & citrus
Sashimi, daikon, shiso, yuzu-soy
Crispy sushi, salted egg yolk, herfsttruffel
Kreeft, avocado & ají amarillo
&
Two Style Dim Sum
Singapore Beef Satay 

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

65 p.p

Oesterplateau
3 stuks Irish Mór no.3 – Oriental Rose: gember, roos & shiso
3 stuks Irish Mór no.3 – Balinese Style: chili, limoen, knoflook, gember, koriander

35

Sashimi & Sushi Deluxe
Sashimi van Japanse Hamachi & Schotse zalm
Irish Mór no.3 – Balinese Style
Noorse coquille, tropisch fruit, vanille & citrus

Crispy sushi, salted egg yolk, herfsttruffel

48

Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón
Gestoomde bun met Peking duck & hoisin

35

Mains

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, koriander, premium Yuasa white soy

55

XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken

500G+

75

Three Treasure Lobster
Hele kreeft, BBQ, Big Green Egg
Black pepper, salted egg yolk & cereal, kimchi

500G+

75

NZ Black Angus “Grass Fed”
Runderhaas
Seizoensgroenten, saus van Thaise sjalot & verse groene peperkorrels

48

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

125

Kagoshima Wagyu
A5 Entrecote 110G + Gyoza

100

A la Carte

Vanaf oktober is er weer een a la carte kaart beschikbaar. // Op vrijdag- en zaterdagavond werken we enkel met ons volledige Taste of O&O menu.