Where East meets West...

Menu

Culinaire Reis

Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.

Allergieën

Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch (vegan is niet mogelijk) en allergieën voor sommige ingrediënten.

Soja / gember / chili / knoflook / sesam(olie) / sjalot & ui / kokos

Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook, sesam(olie), sjalot & ui of kokos te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Taste of O&O

Beleef de essentie van onze keuken.

______

2019 – Kimchi Kyuri
2022 – Radish, Black Bean
2023 – Tempeh, lentils, Bean Curd
2018 – Silken Tofu, Hijiki, Olive Leafs
2023 – Chickpea, Papadum, Asafoetida
1999 – Helena’s Sweet Chili & Rosemary Olives

__

Spéciales Poget N3 Oyster – Balinese Style
Salmon -Citrus, Laos, Coconut
Soba – Sea Urchin, Tempura
10g Imperial Heritage Trésor caviar +18 euro

__

1982 – Thai Beef Salad 8.0
2021 – Korean Beef Tartare
2021 – Walnut Pàté, Mushroom, Hempseed

__

*Wilde Zeebaars
Beurre Blanc, Sambai, Kiam Chye, Gruyère

__

Singapore Style Lobster
BBQ, Salted Egg Yolk, Cereal, Coco Bun

__

Anjou Duif
Thai Green Curry, Gochujang, Japanese Buckwheat
OF
Kagoshima Wagyu A5
Entrecôte 100G & Gyoza
Wagyu in plaats van Anjou Duif + 75 euro

__

2023 – Durian, Peanut, Caramel

Plum – Black Sesame, Bay Leaf, Sea Buckthorn Berry
Cherry & Koji

__

2019 – Kueh Baluh
2023 – Asian Flower
2020 – Sterbonbon x La Feve

 

Full Experience
€165

*6 gangen zonder zeebaars
€140

Op vrijdagavond en zaterdagavond werken we enkel met het Full Experience Menu.

Wij bieden het Taste of O&O menu ook volledig vegetarisch of enkel met vlees & gevogelte aan met voorafgaande kennisgeving.
Wij verzoeken u vriendelijk om allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen m.b.t. het menu op voorhand aan ons door te geven. Indien u uw allergie of dieetwens niet van tevoren bij ons bekend heeft gemaakt en de gerechten moeten worden aangepast, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Lunch Menu

Lunchmenu

Uitsluitend op vrijdagmiddag & zaterdagmiddag

______

Spéciales Poget N3 Oyster – Balinese Style
Chirashi Sushi -Salmon, Citrus, Yuzu Soy
Soba – Sea Urchin, Tempura
10g Imperial Heritage Trésor caviar +18 euro

__

*Three Style Dim Sum

__

**Scheermes XO
Chef Danny’s Signature
Gamba, Glass Noodles, XO sauce

__

Singapore Chili Lobster 1/2
BBQ, Big Green Egg, Mantou
OF
New Zealand Lamb
Chef Danny’s Signature

__

Dessert
Yuzu, zwarte sesam, banaan
IJs van gezouten melk

__

3-gangen €75 
4-gangen + Dim Sum €100 
5-gangen + Scheermes XO €130

Het lunchmenu serveren we uitsluitend op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag, op verzoek serveren we het Taste of O&O menu.

Wij verzoeken u vriendelijk om allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen m.b.t. het menu op voorhand aan ons door te geven. Indien u uw allergie of dieetwens niet van tevoren bij ons bekend heeft gemaakt en de gerechten moeten worden aangepast, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Geverifieerd door MonsterInsights