Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit twee menu’s: Chef’s Menu (5 of 6 gangen) en het Tasting Menu (7 of 8 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

Zeeuwse Platte 5°
Origine: Grevelingen

6 stuks

30

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

33

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5°
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3

6 stuks

31,5

HONG KONG STYLE Gestoomd | Soya | Gember | Lente-ui | Chili

Zeeuwse Creuse no.3
Origine: Grevelingen

6 stuks

26,5

Starters

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay & Pimientos de Padrón

enkel per tafel te bestellen

34 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Ebi sushi
Truffle, parmesan & salted eggyolk sushi

32,5

Foie Gras & Brioche
Eendenleverterrine | Suppai Umeshu Plum Sake | Gekonfijte Kumquat & Sjalot

28,5

Scheermessen XO
Wilde Gamba | Zeekraal | Glasnoedels | XO saus

27,5

Singapore Beef Satay
BBQ | Big Green Egg | Pimientos de Padrón | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

22,5

Malaysian Laksa & Carabinero
Kokosbouillon | Shimeiji | Noedels | Laksa Leaf

24,5

Mains

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

32

Wilde Tarbot
Moot | Gestoomd | Gember | Lente-ui | Chili | Koriander | Premium White Soya

39

Kamper Lam
Hollands zuiglam | BBQ | Big Green Egg | Chef’s Balinese saus

45

Anjou Duif
Twee bereidingen | Rode Kool & Miso | Crosne | Shimeiji | Eigen jus verrijkt met laurier

45

LOBSTER & KING CRAB

Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Oosterscheldekreeft
Origine: Oosterschelde

500G – 600G           per 100G
1000G+           per 100G

16,5
15

Canadese Kreeft (500G -600G)
Origine: Nova Scotia

per 100G

12,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

18,5

BEEF

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

38,5

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

99

WAGYU BEEF

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote (100G – 200G)
Origine: Kagoshima, Japan

per 100G

75