Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.

Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het Taste of O&O Menu, zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT
Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook of sjalot te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

Binnenkort online: nieuw menu

Het nieuwe menu zullen wij 0p 13 juni presenteren.

Taste of O&O Menu

Taste of O&O Menu

Nigiri Sushi
Tamago & yuzukoshō

Pani Puri
Yellow curry, yoghurt & munt

Kimchi
Hollandse garnaal

Irish Mór no.3
Balinese Style

Japanse Hamachi
Tartaar, wasabi, citrus, espuma van karnemelk

Schotse Zalm
Ceviche, citrus & jalapeño

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, koriander, premium Yuasa white soy

*Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

Singapore Chili Lobster
Halve kreeft gegrild op de BGE, Singapore style

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend & foie
Taro, duck & hoisin

OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecôte 100G & Gyoza
Suppl. €69 

Aardbei
Matcha, red bean & rabarber

Sorbet
IJs van kokos & limoen

Hong Kong style waffle
Lotus seed paste & salted egg yolk

13 creaties, 7 gangen
€145

*
12 creaties, 6 gangen zonder scheermes XO
€125

Op zaterdagavond werken we enkel met het volledige Taste of O&O menu.

Lunch Menu - vrijdag & zaterdag -

Lunch Menu – vrijdag & zaterdag –

Op vrijdag- en zaterdagmiddag serveren wij het Lunch menu in 4 of 5-gangen.
Uiteraard kunt u ook kiezen voor het uitgebreide Taste of O&O menu.

Irish Mór no.3
Balinese Style

Japanse Hamachi
Tartaar, wasabi, citrus, espuma van karnemelk

Schotse Zalm
Ceviche, citrus & jalapeño

Two-Style Dim Sum
&
Singapore Beef Satay
BBQ, Big Green Egg, cashewnotensaus, krupuk van tapioca, nori & quinoa

*Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

Hainan Style Spring Chicken
OF
Singapore Chili Lobster
Halve kreeft gegrild op de BGE, Singapore style
Supplement €15

Asian-inspired Dessert

4-Gangen €75
*5-Gangen €90

A la Carte

Starters

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose: gember, roos & shiso
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style: chili, limoen, knoflook, gember, koriander

34,5

Asian-inspired Tapas
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Crispy sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay 

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

45 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi

35

Scheermessen XO
Signatuur gerecht van Chef Danny
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

32,5

Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón

29,5

Mains

Peking Duck
Foie – Gebakken Eendenlever
Klassiek bereide peking eend
Krokant gebakken noedels, seizoensgroenten, jus van steranijs & gember

39
10

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, koriander, premium Yuasa white soy

48

XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken

500G+

75

Lobster & King Crab

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd, saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild, Big Green Egg, mantou, Singapore Chili Saus

Oosterscheldekreeft

500G – 700G          per 100G

14,5

Norwegian King Crab
Origine: Barentszee

300G – 500G          per 100G

19,5

Beef

Rubia Gallega “dry aged by Kalderberg”
Runderhaas
Origine: Galicia, Spain

180G

50

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

135

Wagyu Beef

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

 per 100G

95