Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit drie menu’s: het Chef’s Menu (6 gangen) het Taste of O&O Menu (12 creaties in 7 gangen) en het Lunch Menu (4, 5 of 6 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel het Taste of O&O Menu, zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT
Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook of sjalot te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

Binnenkort online: nieuw menu

Het nieuwe menu zullen wij 0p 13 juni presenteren.

Chef's Menu

Chef’s Menu

Japanse Hamachi
Ceviche, tijgermelk van citrus, passievrucht & strandkrabben
&
King Crab
Lavas, tomaat, quinoa, ijs van wasabi & komkommer

Wilde Zeebaars
Thai green curry, artisjok, zwarte knoflook, citroen, courgettebloem in tempura

Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

Ibérico & Langoustine
Gyoza, enoki, crosne, myoga gember, balsamico

Australian Black Angus
Runderhaas, pimientos de Padrón, olijfblad, kimchi

OF
Europese Kreeft
Halve Kreeft, Singapore Style, mantou
Suppl. €15
OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecote
Suppl. €55 / 100G

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. +€6)
OF
Perzik
Framboos, verveine, gember, timut peper, bijenpollen

6-Gangen €100

Taste of O&O Menu

Taste of O&O Menu

Spéciales Gillardeau No.3
Balinese Style

Japanse Hamachi
Ceviche, tijgermelk van citrus, passievrucht & strandkrabben

King Crab
Lavas, tomaat, quinoa, ijs van wasabi & komkommer

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, Yuasa premium white soy

Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

Malaysian Laksa
Traditionele Maleisische kokosbouillon | laksa leaf

Thai Fishcake
Sereh, BBQ, Big Green Egg

Europese Kreeft
Halve Kreeft, Singapore Style, mantou

Rubia Gallega
Runderhaas, saus van Thaise sjalot, verse groene peperkorrels & gember

OF
Kagoshima Wagyu Tasting
Drie bereidingen: A4 Entrecôte, Gyoza & Yakiniku
Suppl. €55 / min. 2 personen

Black Sesame
Pâte à choux

IJs van durian & dulce de leche

Mango, kokos, sago
Tapiocaparels verrijkt met kokosmelk, passievrucht & granaatappel

12 creaties, 7 gangen
€145

Lunch Menu - vrijdag & zaterdag -

Lunch Menu

Japanse Hamachi
Ceviche, tijgermelk van citrus, passievrucht & strandkrabben
&
King Crab
Lavas, tomaat, quinoa, ijs van wasabi & komkommer

Wilde Zeebaars
Thai green curry, artisjok, zwarte knoflook, citroen, courgettebloem in tempura

**Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

*Ibérico & Langoustine
Gyoza, enoki, crosne, myoga gember, balsamico

Australian Black Angus
Runderhaas, pimientos de Padrón, olijfblad, kimchi
OF
Europese Kreeft
Halve Kreeft, Singapore Style, mantou
Suppl. €15
OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecote
Suppl. €55 / 100G

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. +€6)
OF
Perzik
Framboos, verveine, gember, timut peper, bijenpollen

4-Gangen €70
*5-Gangen €85
**6-Gangen €100

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE
Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

ORIENTAL ROSE
Gember | Roos | Shiso

Irish Mór no.3
Origine: Cromane, Ierland

6 stuks

33

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

36

Oesterplateau
3 stuks Irish Mór no.3 – Oriental Rose
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3 – Balinese Style

6 stuks

34,5

Starters

Asian-inspired Tapas
Japanse Hamachi, sashimi, yuzu-soy
Schotse zalm, tataki, ají amarillo & yuzu lime
Crispy sushi
Irish Mór no.3 – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay 

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

42,5 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi, sashimi, yuzu-soy
Schotse zalm, tataki, ají amarillo & yuzu lime
Irish Mór no.3 – Balinese style
Two style crispy sushi

34,5

Scheermessen XO
Signatuur gerecht van Chef Danny
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

32,5

Laksa Carabinero
Traditionele Maleisische Kokosbouillon, Spaanse diepzee gamba,  shimeiji, laksa leaf
Thaise viskoekje & sereh van de grill

26,5

Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón

28,5

Mains

Peking Duck
Foie – Gebakken Eendenlever
Klassiek bereide peking eend
Krokant gebakken noedels, seizoensgroenten, jus van steranijs & gember

39
10

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, Yuasa premium white soy

45

XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken

500G+

75

Lobster & King Crab

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd, saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild, Big Green Egg, mantou, Singapore Chili Saus

Europese Kreeft
Origine: Schotland

500G – 700G          per 100G

14,5

Norwegian King Crab
Origine: Barentszee

300G – 500G          per 100G

19,5

Beef

Runderhaas
Black Angus “Grain Fed Beef”
Origine: Australië

42

Runderhaas, Foie & Zomertruffel
Black Angus “Grain Fed Beef”
Origine: Australië

55

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

105

Wagyu Beef

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

 per 100G

88