Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit twee menu’s: het Chef’s Menu (5 of 6 gangen) en het Tasting Menu (8 gangen)

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

Zeeuwse Platte 5°
Origine: Grevelingen

6 stuks

30

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

33

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5°
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3

6 stuks

31,5

Starters

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay & Pimientos de Padrón

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

37,5 p.p

Japanse Hamachi
Tataki | Passievrucht | Avocado | Tomaat | Wilde rijst & cassave | Sambai & Yuzu
Singapore chili IJs

27,5

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi

32,5

Foie Gras & Ume
Eendenleverterrine | Suppai Umeshu Plum Sake | Kumquat & Sjalot | Brioche

28,5

Chef’s Seafood
Hokkaido coquilles | Zeeuwse mosselen | Calamaris | Thaise basilicum | Sereh | Chili in oil

> minimaal 2 personen

27,5 p.p.

Singapore Beef Satay
BBQ | Big Green Egg | Pimientos de Padrón | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

22,5

Mains

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

35

Kalf
Entrecote, primeurgroenten, taro pommes dauphine, Japanse barley-miso saus

33

Wilde Tarbot
Hele tarbot | gestoomd | gember | lente-ui | chili | koriander | premium white soya

45

Kamper Lam
Hollands zuiglam | BBQ | Big Green Egg | Chef’s Balinese saus

45

LOBSTER, KING CRAB & LANGOUSTINES

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd | Saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Europese Kreeft
Origine: Schotland

500G – 600G          per 100G

12,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

18,5

XXL Langoustines
Origine: Denemarken

per 2 stuks

69

BEEF

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

39

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

99

WAGYU BEEF

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

per 100G

80