Where East meets West...

MenuA la Carte

Culinaire Reis

Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.

Allergieën

Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.

SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT & UI

Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook of sjalot & ui te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

Vanaf 7 personen serveren wij een menu in overleg.

Taste of O&O

Beleef de essentie van onze keuken.
12 creaties, 7 gangen

______

Nigiri Sushi
Bluefin tuna toro

Pani Puri
Peking duck & hoisin

Dim Sum
Hong Kong style

__

Irish Mór no.3
Balinese Style

Japanse Hamachi
Tataki, daikon & soba roll, shiso in tempura

__

Carabinero
Malaysian laksa, artisjok, citroen, brandade

__

*Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus
Signatuurgerecht van Chef Danny Tsang

Singapore Chili Lobster
Halve kreeft, BBQ, Big Green Egg
Singapore style, mantou

__

Anjou Duif
Hokkaido pompoen, hazelnoot, taro pommes dauphine, Sichuan peper & Hong Kong vinegar

OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecôte 100G & Gyoza
(+ €70 Supplement)

__

Tropisch fruit
Kokos, koriander & pinda

Valrhona Caraïbe 66%
IJs van chocolade & dulce de leche

Pâte à Choux
Zwarte sesam

__

12 creaties, 7 gangen
€145

*11 creaties, 6 gangen zonder Scheermes XO
€125

 

Op vrijdagavond en zaterdagavond werken we enkel met het volledige Taste of O&O menu.
Wij bieden het Taste of O&O menu ook volledig vegetarisch of enkel met vlees & gevogelte aan met voorafgaande kennisgeving.

A la Carte

A la Carte

Asian-inspired Tapas
Irish Mór no.3 – Balinese Style
Noorse coquille, tropisch fruit, vanille & citrus
Sashimi, daikon, shiso, yuzu-soy
Crispy sushi, salted egg yolk, herfsttruffel
Kreeft, avocado & ají amarillo
&
Two Style Dim Sum
Singapore Beef Satay
> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd
65 p.p.
Oesterplateau
3 stuks Irish Mór no.3 – Oriental Rose: gember, roos & shiso
3 stuks Irish Mór no.3 – Balinese Style: chili, limoen, knoflook, gember, koriander
35
Sashimi & Sushi Deluxe
Sashimi van Japanse Hamachi & Schotse zalm
Irish Mór no.3 – Balinese Style
Noorse coquille, tropisch fruit, vanille & citrus
Crispy sushi, salted egg yolk, herfsttruffel
48
Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón
Gestoomde bun met Peking duck & hoisin
35

 

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, koriander, premium Yuasa white soy
55
XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken
500G+ 75
Three Treasure Lobster
Hele kreeft, BBQ, Big Green Egg
Black pepper, salted egg yolk & cereal, kimchi
500G+ 75
NZ Black Angus “Grass Fed” Runderhaas
Seizoensgroenten, saus van Thaise sjalot & verse groene peperkorrels
48
Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.
500G 125
Kagoshima Wagyu
A5 Entrecote 110G + Gyoza
100