Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit twee menu’s: het Chef’s Menu (5 of 6 gangen) en het Tasting Menu (8 gangen)

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

Chef's Menu

Chef’s Menu

Japanse Hamachi
Tataki & Tartaar | Passievrucht | Avocado | Peruaanse Knol | Wilde rijst & Cassave
Sambai | Yuzu | Singapore Chili IJs

Wilde Zeebaars
Thai Green Curry | Artisjok | Zwarte Knoflook | Citroen | Codium in Tempura

Scheermes XO
Wilde Gamba | Zeekraal | Glasnoedels | XO Saus

*Langoustine, Ibérico & Truffel
Gyoza van Ibérico | Myoga Gember | Balsamico | Wintertruffel

Nieuw Zeelands Rund
Runderhaas | Hokkaido Pompoen | Bospaddestoelen | Olijfblad | Kimchi
OF
Canadese Kreeft
Halve Kreeft | Singapore Style
Suppl. €15
OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecote
Suppl. €55 / 100G

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
OF
Baba Au Rhum
Don Papa > Filipijnse rum, vanille, sereh, kumquat, ijs van mandarijn

5-Gangen €80 | *6-Gangen €95

Wijnarrangement
5 Glazen €42,5 | 6 Glazen €51

Tasting Menu

Tasting Menu

Oesterplateau
Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose
Spéciales Gillardeau No.3 – Balinese Style 

Japanse Hamachi
Tataki & Tartaar | Passievrucht | Avocado | Peruaanse Knol | Wilde rijst & Cassave
Sambai | Yuzu | Singapore Chili IJs

Scheermes XO
Wilde Gamba | Zeekraal | Glasnoedels | XO Saus

Malaysian Laksa
Traditionele Maleisische kokosbouillon | laksa leaf
Thaise viskoekje & sereh van de grill

Black Truffle Gyoza
Ibérico | Myoga gember | Balsamico | Wintertruffel

Canadese Kreeft
Halve Kreeft | Singapore Style

Kagoshima Wagyu
A4 Entrecôte | 50G

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
OF
Mango, Kokos, Sago
& kaya toast
OF
Baba Au Rhum
Don Papa > Filipijnse rum, vanille, sereh, kumquat, ijs van mandarijn

€165

Verzorgd Arrangement Inclusief Begeleidende Wijnen & Sake
Tafelwater, koffie of thee servies
€235

Weekend Lunch Menu

Weekend Lunch Menu

Japanse Hamachi
Tataki & Tartaar | Passievrucht | Avocado | Peruaanse Knol | Wilde rijst & Cassave
Sambai | Yuzu | Singapore Chili IJs

Laksa Carabinero
Maleisische Kokosbouillon | Spaanse diepzee gamba | kwartel ei | shimeiji | laksa leaf

*Dim Sum & Satay
Two style dim sum
Singapore satay & pimientos de Padrón

Wilde Zeebaars & Langoustine
Kailan | Soba | Teriyaki verrijkt met premium white soya
OF
Nieuw Zeelands Rund
Runderhaas | Hokkaido Pompoen | Bospaddestoelen | Olijfblad | Kimchi

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. + €6)

OF
Mango, Kokos, Sago
& kaya toast

4-Gangen €65 | *5-Gangen €80

Wijnarrangement
4 Glazen €34 | 5 Glazen €42,5

Business Lunch

Business Lunch

Drie Verrassende Gangen
Keuze van onze Chef…
€48

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE
Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

ORIENTAL ROSE
Gember | Roos | Shiso

Zeeuwse Platte 5°
Origine: Grevelingen

6 stuks

33

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

35

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3 – Balinese Style

6 stuks

34

Starters

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay & Pimientos de Padrón

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

39,5 p.p

Japanse Hamachi
Tataki & Tartaar | Passievrucht | Avocado | Peruaanse Knol | Wilde rijst & Cassave
Sambai | Yuzu | Singapore Chili IJs

27,5

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi

32,5

Scheermessen XO
Signatuur van Chef Danny Tsang
Wilde Gamba | Zeekraal | Glasnoedels | XO saus

29,5

Laksa Carabinero
Traditionele Maleisische Kokosbouillon | Spaanse Diepzee Gamba | Shimeiji | Laksa Leaf
Thaise viskoekje & sereh van de grill

24,5

Singapore Beef Satay
O&O Classic | Satay van Runderhaas | BBQ | Big Green Egg
Pimientos de Padrón | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

24,5

Mains

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

37,5

Suppl. Foie
Gebakken eendenlever

9

Wilde Zeebaars
Lijngevangen Zeebaars | Artisjok | Zwarte Knoflook | Citroen | Codium in Tempura | Thai Green Curry

39

Noordzeetong
Hele Zeetong | gebakken | zilte groenten | teriyaki verrijkt met premium white soya

48

XXL Langoustines
BBQ | Big Green Egg | Zeekraal | Knoflook | Lente-ui | Chilipeper | Gegrilde Limoen
Origine: Denemarken

79

Lobster & King Crab

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd | Saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Canadese Kreeft
Origine: Nova Scotia

500G – 600G          per 100G

12,5

Norwegian King Crab
Origine: Barentszee

300G – 500G          per 100G

18,5

Beef

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

39

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

99

Wagyu Beef

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

Side cut per 100G
Center cut per 100G

85
100