Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit drie menu’s: het Chef’s Menu (5 of 6 gangen) het Taste of O&O Menu (12 creaties in 7 gangen) en het Weekend Lunch Menu (4, 5 of 6 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel het Taste of O&O Menu, zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja te verwerken in onze gerechten.
Het gebruik van een scala aan premium soja’s is essentieel in onze keuken.

Verder houden wij graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

Binnenkort online: nieuw menu

Het nieuwe menu zullen wij 0p 13 juni presenteren.

Chef's Menu

Chef’s Menu

Japanse Hamachi
Tartaar, wasabi, lavas, karnemelk espuma
&
Schotse Zalm
Tataki, ají amarillo & yuzu lime

Wilde Zeebaars
Matcha soba, shiitake, teriyaki verrijkt met yuzu & gember

*Coquilles XO
Edamame, zeekraal, glasnoedels, bonito soy, XO saus

Ibérico Secreto Tonkatsu
& Langoustine

Nieuw Zeelands Lam
Chef’s Balinese saus, cantharellen, courgettebloem  in tempura
OF
Oosterscheldekreeft
Halve Kreeft, Singapore Style, mantou
Suppl. €15
OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecote
Suppl. €50 / 100G

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. +€6)
OF
Aardbei
Myoga gember, verveine, Valrhona Ivoire chocolade

5-Gangen €85
*6-Gangen €100

Taste of O&O Menu

Taste of O&O Menu

Spéciales Gillardeau No.3
Balinese Style

Japanse Hamachi
Tartaar, wasabi, lavas, karnemelk espuma

Schotse Zalm
Tataki, ají amarillo & yuzu lime

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, Yuasa premium white soy

Noorse Langoustine
Tom yam, groene kruiden, kimchi

Malaysian Laksa
Traditionele Maleisische kokosbouillon | laksa leaf

Thai Fishcake
Sereh, BBQ, Big Green Egg

Oosterscheldekreeft
Halve Kreeft, Singapore Style, mantou

Kamper Lam
Chef’s Balinese saus, cantharellen, courgettebloem in tempura

OF
Kagoshima Wagyu Tasting
Drie bereidingen: A4 Entrecôte, Gyoza & Yakiniku
Suppl. €50 / min. 2 personen

Kokos
Mokka, dulce de leche, bastogne

Kaya Toast “O&O style”

Ananas
Kombucha, beurre noisette, yoghurt

12 creaties, 7 gangen
€135

Weekend Lunch Menu

Weekend Lunch Menu

Japanse Hamachi
Tartaar, wasabi, lavas, karnemelk espuma
&
Schotse Zalm
Tataki, ají amarillo & yuzu lime

Wilde Zeebaars
Matcha soba, shiitake, teriyaki verrijkt met yuzu & gember

**Coquilles XO
Edamame, zeekraal, glasnoedels, bonito soy, XO saus

*Ibérico Secreto Tonkatsu
& Langoustine

Nieuw Zeelands Lam
Chef’s Balinese saus, cantharellen, courgettebloem in tempura
OF
Oosterscheldekreeft
Halve Kreeft, Singapore Style, mantou
Suppl. €15
OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecote
Suppl. €50 / 100G

Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. +€6)
OF
Aardbei
Myoga gember, verveine, Valrhona Ivoire chocolade

4-Gangen €70
*5-Gangen €85
**6-Gangen €100

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE
Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

ORIENTAL ROSE
Gember | Roos | Shiso

Irish Mór no.3
Origine: Cromane, Ierland

6 stuks

33

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

36

Oesterplateau
3 stuks Irish Mór no.3 – Oriental Rose
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3 – Balinese Style

6 stuks

34,5

Starters

Asian-inspired Tapas
Japanse Hamachi, sashimi, yuzu-soy
Schotse zalm, tataki, ají amarillo & yuzu lime
Crispy sushi
Irish Mór no.3 – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay 

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

42,5 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi, sashimi, yuzu-soy
Schotse zalm, tataki, ají amarillo & yuzu lime
Irish Mór no.3 – Balinese style
Two style crispy sushi

34,5

Laksa Carabinero
Traditionele Maleisische Kokosbouillon, Spaanse diepzee gamba,  shimeiji, laksa leaf
Thaise viskoekje & sereh van de grill

26,5

Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón

28,5

Mains

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
Krokant gebakken noedels, seizoensgroenten, jus van steranijs & gember

39

Suppl. Foie
Gebakken eendenlever

10

Witte Heilbot
Licht gebakken, matcha soba, shiitake & pak choy, teriyaki verrijkt met yuzu & gember

48

XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken

500G+

75

Lobster & King Crab

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd, saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild, Big Green Egg, mantou, Singapore Chili Saus

Oosterscheldekreeft

500G – 600G          per 100G

14,5

Norwegian King Crab
Origine: Barentszee

300G – 500G          per 100G

19,5

Beef

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

42

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

105

Wagyu Beef

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

 per 100G

88