Where East meets West…

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.

Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het volledige Taste of O&O Menu, zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT
Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook of sjalot te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.

Binnenkort online: nieuw menu

Het nieuwe menu zullen wij 0p 13 juni presenteren.

Taste of O&O Menu

Taste of O&O

Wij nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis,
beleef de essentie van onze keuken in 13 creaties, 7 gangen.

Nigiri Sushi
Tamago & yuzukoshō

Pani Puri
Yellow curry, yoghurt & munt

Kimchi
Hollandse garnaal

Irish Mór no.3
Balinese Style

Japanse Hamachi
Wasabi, miso, lavas, espuma van karnemelk

Schotse Zalm
Ceviche, citrus & jalapeño

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, koriander, premium Yuasa white soy

*Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

Singapore Chili Lobster
Halve kreeft, gegrild, Singapore style

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend & foie

OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecôte 100G & Gyoza
(+ €70 Supplement)

Aardbei
Matcha, red bean & rabarber

Sorbet
Kokos & limoen

Hong Kong style waffle
Lotus seed paste & salted egg yolk

13 creaties, 7 gangen
€145

*
12 creaties, 6 gangen zonder scheermes XO
€125

Op zaterdagavond en zondagmiddag werken we enkel met het volledige Taste of O&O menu.

Zomer Special (lunch op vrijdag & zaterdag, diner op woensdag & donderdag)

Zomer Special

Het Zomer Arrangement serveren wij naast ons Taste of O&O menu
uitsluitend op de volgende dagen in juli en augustus:
Diner op woensdag en donderdag
Lunch op vrijdag en zaterdag

Nigiri Sushi
Tamago & yuzukoshō

Japanse Hamachi
Wasabi, miso, lavas, espuma van karnemelk

Schotse Zalm
Ceviche, citrus & jalapeño

*Ibérico & Langoustine
Gyoza, Myoga gember, balsamico, zomertruffel

Singapore Beef Satay & Helena’s Otak-Otak
Fishcake in gestoomd en gegrild bananenblad, van origine uit Maleisië 

Hainan Style Spring Chicken
OF
Singapore Chili Lobster
Halve kreeft, gegrild, Singapore style
(+ €15 Supplement)

Dessert
Aardbei, rabarber, matcha & red bean
Sorbet van kokos & limoen

*4-Gangen zonder Ibérico & langoustine €75
5-Gangen €95

Verzorgd arrangement
Menu inclusief begeleidende wijnen of non-alcoholisch arrangement
Tafelwater, koffie of theeservies

*4 gangen zonder Ibérico & langoustine €120
5 gangen €148

Voor de liefhebber, extra te bestellen

Oesterplateau
6 stuks Irish Mór no.3, Balinese style
€33 

A la Carte

A la Carte

(tijdelijk niet beschikbaar)

A la Carte (tijdelijk niet beschikbaar)

Starters

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose: gember, roos & shiso
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style: chili, limoen, knoflook, gember, koriander

34,5

Asian-inspired Tapas
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Crispy sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay 

> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd

45 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi

35

Scheermessen XO
Signatuur gerecht van Chef Danny
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus

32,5

Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón

29,5

Mains

Peking Duck
Foie – Gebakken Eendenlever
Klassiek bereide peking eend
Krokant gebakken noedels, seizoensgroenten, jus van steranijs & gember

39
10

Wilde Tarbot
Moot, gestoomd, gember, lente-ui, chili, koriander, premium Yuasa white soy

48

XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken

500G+

75

Lobster & King Crab

Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd, saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild, Big Green Egg, mantou, Singapore Chili Saus

Oosterscheldekreeft

500G – 700G          per 100G

14,5

Norwegian King Crab
Origine: Barentszee

300G – 500G          per 100G

19,5

Beef

Rubia Gallega “dry aged by Kalderberg”
Runderhaas
Origine: Galicia, Spain

180G

50

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

135

Wagyu Beef

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

 per 100G

95