Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit drie menu’s: Chef’s Menu (5 of 6 gangen), het Tasting Menu (7 of 8 gangen) en het Oosterscheldekreeft Menu (4 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

A la Carte

Oysters

BALI Gember | Knoflook | Chili | Limoen

Zeeuwse Zomeroester no.3
Origine: Grevelingen

6 stuks

22,5

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

32,5

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Zomeroester no.3
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3

6 stuks

27,5

HKG Gestoomd | Soya | Gember | Lente-ui | Chili

Spéciales creuse no.2
Origine: Grevelingen

6 stuks

23,5

Starters & Entrées

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Zeeuwse Zomeroester no.3 – Balinese Style
Two Style Dim Sum
Crispy Duck
Singapore Satay

enkel per tafel te bestellen

32,5 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm & Ebi Sushi
Zeeuwse Zomeroester no.3 – Balinese style

32,5

Wilde Zeebaars
Ceviche | Calamansi | Chili | Koriander | Sake | Limoen
Nori | Tempura | Kreeft

21,5

Crispy Duck & Bun
Peking Eend | Hoisin
Edamame | Sugar Snaps | Groene Asperge

21,5

Five Style Dim Sum

22,5

Singapore Satay 3 pcs
BBQ | Big Green Egg | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

Ibérico
Runderhaas

21,5
21,5

Mains

Heilbot & Wilde Gamba
Gebakken | Zilte Groenten | Teriyaki | Premium White Soya

29,5

Noordzeetong 550G
Gebakken | Zilte Groenten | Knoflook-Roombotersaus

45

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

29,5

Nieuw Zeelands Lam
Lamsrack | BBQ | Big Green Egg
Signatuur van de Chef

34,5

LOBSTER & KING CRAB
Bereiding naar keuze:
Hong Kong Style: Gestoomd | Saus van Gember & Rijstwijn
Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Oosterscheldekreeft (500G – 1000G)
Origine: Oosterschelde

per 100G

12,5

Premium Langoustine
Origine: IJsland

min. 3 stuks

14,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

17,5

BEEF

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

38,5

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

95

WAGYU BEEF

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote (150G – 250G)
Origine: Kagoshima, Japan

Per 100G

75