Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit twee menu’s: Chef’s Menu (5 of 6 gangen) en het Tasting Menu (7 of 8 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

Spéciales Geay no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

28,5

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

33

Oesterplateau
3 stuks Spéciales Geay no.3
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3

6 stuks

30

Starters

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Spéciales Geay no.3 – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay & Pimientos de Padrón

enkel per tafel te bestellen

34 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm & Ebi Sushi
Spéciales Geay no.3 – Balinese style

32,5

Foie Gras & Brioche
Eendenleverterrine | Suppai Umeshu Plum Sake | Gekonfijte Kumquat & Sjalot

28,5

Singapore Satay 3 pcs
BBQ | Big Green Egg | Pimientos de Padrón | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

Hertenfilet
Runderhaas

22,5
22,5

Mains

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

32

Wilde Tarbot
Moot | Gestoomd | Gember | Lente-ui | Chili | Koriander | Premium White Soya

42

Anjou Duif
Hong Kong Style Lo Mai Kai in Lotusblad | Lap Cheong | Biet | Japanse Andoorn

45

LOBSTER & KING CRAB

Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Canadese Kreeft (500G -600G)
Origine: Nova Scotia

per 100G

12,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

18,5

BEEF

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

38,5

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

99

WAGYU BEEF

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote (100G – 200G)
Origine: Kagoshima, Japan

per 100G

75