Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit twee menu’s: Chef’s Menu (5 of 6 gangen) en het Tasting Menu (7 of 8 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

A la Carte

Oysters

BALINESE STYLE Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander

Spéciales Geay no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

27,5

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

32,5

Oesterplateau
3 stuks Spéciales Geay no.3
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3

6 stuks

29,5

Starters

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Spéciales Geay no.3 – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay & Pimientos de Padrón

enkel per tafel te bestellen

32,5 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm & Ebi Sushi
Spéciales Geay no.3 – Balinese style

32,5

Japanse Hamachi
Ceviche-style | Wasabi | Lavas | Ponzu | Premium White Soya | Tomaat | Mango

22,5

Foie Gras & Brioche
Eendenleverterrine | Cacao | Kumquat | Gekonfijte Sjalot | Suppai Umeshu Plum Sake

28,5

King Prawn Tempura
Kimchi | Bamboo Shoots | Shiso | Sweet & Sour

22,5

Singapore Satay 3 pcs
BBQ | Big Green Egg | Pimientos de Padrón | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

Hertenfilet
Runderhaas

21,5
21,5

Mains

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

29,5

Wilde Tarbot
Moot | Gestoomd | Gember | Lente-ui | Chili | Koriander | Premium White Soya

39,5

Anjou Duif
Hong Kong Style Lo Mai Kai | Topinamboer | Rode Biet | Crosne

heel
half

45
27,5

LOBSTER & KING CRAB

Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Canadese Kreeft (500G -600G)
Origine: Nova Scotia

per 100G

12,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

17,5

BEEF

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

38,5

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

95

WAGYU BEEF

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote (100G – 200G)
Origine: Kagoshima, Japan

per 100G

75