Where East meets West…
Culinaire Reis
In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit twee menu’s: het Chef’s Menu (5 of 6 gangen) en het Tasting Menu (8 gangen)
Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.
Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.
Chef’s Menu
Schotse Zalm
Tataki | Miso | Pompoen | Sambai & Yuzu
Tartaar | Wasabi | Lavas | Karnemelk Espuma
Zeeuwse Platte 5° | Gember | Roos | Shiso
Noordzeetong
Kokkels | Kailan | Shimeiji | Soba | Teriyaki
*King Prawn Tempura
Kimchi | Bamboo Shoots | Shiso | Sweet & Sour
Anjou Duif
Smokey Green Curry | Thaise Basilicum | Biet | Tempura Flakes & Singaporean Pork Floss
Nieuw Zeelands Rund
Runderhaas | Rouleau van Runderwang & Daikon | Cantharellen | Kastanje | Gyoza Soufflé
OF
Canadese Kreeft
Halve Kreeft | Singapore Style
Suppl. €15
OF
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecote
Suppl. €48 / 100G
Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
OF
Baba au Rhum
Don Papa > Filipijnse rum | vanille | sereh | kumquat | ijs van kokos & limoen
5-Gangen €80 | *6-Gangen €95
Wijnarrangement
5 Glazen €42,5 | 6 Glazen €51
Weekend Lunch Menu
Schotse Zalm
Tataki | Miso | Pompoen | Sambai & Yuzu
Tartaar | Wasabi | Lavas | Karnemelk Espuma
Zeeuwse Platte 5° | Gember | Roos | Shiso
Malaysian Laksa
Kokosbouillon | parelhoen | kwartel ei | shimeiji | laksa leaf
*Dim Sum & Satay
Two style dim sum
Singapore satay & pimientos de Padrón
Wilde Tarbot
Moot | gestoomd | gember | lente-ui | chili | koriander | premium white soya
OF
Nieuw Zeelands Rund
Runderhaas | Rouleau van Runderwang & Daikon | Cantharellen | Kastanje | Gyoza Soufflé
Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. + €6)
OF
Appel
Granny Smith Appel | Koreaanse Boekweit | Beurre Noisette | Miso | Hazelnoot
4-Gangen €65 | *5-Gangen €80
Wijnarrangement
4 Glazen €34 | 5 Glazen €42,5
Tasting Menu
Oesterplateau
Spéciales Gillardeau No.3 & Zeeuwse Platte 5°
Balinese Style
Schotse Zalm
Tataki | Miso | Pompoen | Sambai & Yuzu
Tartaar | Wasabi | Lavas | Karnemelk Espuma
Zeeuwse Platte 5° | Gember | Roos | Shiso
Wilde Tarbot
Moot | Gestoomd | Gember | Lente-Ui | Chili | Koriander | Premium White Soya
Oosterschelde Sepia
Dim Sum
Black Truffle Gyoza
Ibérico | Myoga gember | Balsamico | Herfsttruffel
Europese Kreeft
Singapore Style
Kagoshima Wagyu
A4 Entrecôte | 50G
Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
OF
Appel
Granny Smith Appel | Koreaanse Boekweit | Beurre Noisette | Miso | Hazelnoot
OF
Baba au Rhum
Don Papa > Filipijnse rum | vanille | sereh | kumquat | ijs van kokos & limoen
€155
Verzorgd Arrangement Inclusief Begeleidende Wijnen & Sake
Tafelwater, koffie of thee servies
€225
Business Lunch
Drie Verrassende Gangen
Keuze van onze Chef…
€48
A la Carte
BALINESE STYLE
Gember | Knoflook | Chili | Limoen | Koriander
ORIENTAL ROSE
Gember | Roos | Shiso
Zeeuwse Platte 5°
Origine: Grevelingen
6 stuks
33
Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron
6 stuks
35
Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3 – Balinese Style
6 stuks
34
Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay & Pimientos de Padrón
> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd
37,5 p.p
Schotse Zalm
Tataki | Miso | Pompoen | Sambai & Yuzu
Tartaar | Wasabi | Lavas | Karnemelk Espuma
Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose
27,5
Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi
32,5
Noorse Coquilles XO
Edamame | Zeekraal | Glasnoedels | XO saus
27,5
Malaysian Laksa
Traditionele Maleisische Kokosbouillon | Kwartel ei | Shimeiji | Laksa Leaf
Thaise viskoekjes & sereh van de grill
22,5
Singapore Beef Satay
BBQ | Big Green Egg | Pimientos de Padrón | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk
22,5
Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember
37,5
Suppl. Foie
Gebakken eendenlever
9
Wilde Tarbot
Moot | gestoomd | gember | lente-ui | chili | koriander | premium white soya
45
Anjou Duif
Smokey green curry | Thaise basilicum | Biet | Tempura Flakes & Singaporean Pork Floss
45
XXL Langoustines
BBQ | Big Green Egg | Zeekraal | Knoflook | Lente-ui | Chilipeper | Gegrilde Limoen
Origine: Denemarken
69
Lobster & King Crab
Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd | Saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus
Europese Kreeft
Origine: Schotland
500G – 600G per 100G
16,5
Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee
per 100G
18,5
Beef
Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië
39
Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.
500G
99
Wagyu Beef
Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan
per 100G
80