Where East meets West…

Chef Danny Tsang

Culinaire Reis

In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers. Danny en zijn team bieden de gast veel mogelijkheden om een culinaire Oriëntaalse reis te maken. Naast onze à la carte-kaart is er keuze uit twee menu’s: Chef’s Menu (5 of 6 gangen) en het Tasting Menu (7 of 8 gangen).

Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu’s (één menu per tafel), zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.
Heeft u een allergie, dieetwensen of eet u vegetarisch? Laat het ons bij uw reservering weten.

A la Carte

Oysters

BALI Gember | Knoflook | Chili | Limoen

Zeeuwse platte impérial 4°
Origine: Grevelingen

6 stuks

28,5

Spéciales Gillardeau no.3
Origine: Marennes-Oléron

6 stuks

32,5

Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse platte impérial 4°
3 stuks Spéciales Gillardeau no.3

6 stuks

30

HKG Gestoomd | Soya | Gember | Lente-ui | Chili

Spéciales creuse no.2
Origine: Grevelingen

6 stuks

23,5

Starters & Entrées

Asian-inspired Tapas
Sashimi & Sushi | Catch of the Day
Two style Dim Sum
Tempura | Calamaris & Hokkaido Pompoen
Singapore Satay

enkel per tafel te bestellen

29,5 p.p

Sashimi & Sushi Deluxe
Japanse Hamachi (Yellowtail Kingfish)
Schotse Zalm
Ebi Sushi

28,5

Coquilles XO
Edamame | Zeekraal | Glasnoedels | XO Saus

22,5

Dim Sum 4 pcs

Four Style Dim Sum
Ibérico Gyoza | Herfst Truffel
Wagyu Gyoza | Herfst Truffel

18,5
18,5
20

Singapore Satay 3 pcs
BBQ | Big Green Egg | Cashewnotensaus | Tapioca & Nori Krupuk

Ibérico
Runderhaas

19,5
19,5

Wagyu Yakiniku 2 pcs
BBQ | Big Green Egg | Pimientos de Padrón | Hokkaido pompoen
Kagoshima Wagyu A4

45

Mains

Rode Mul & Wilde Gamba
Licht Gebakken | Zilte Groenten | Teriyaki

29,5

Tarbotmoot 5+ kg
Gestoomd | Gember | Lente-ui | Chili | Koriander | Premium Soya

39,5

Peking Duck
Klassiek bereide peking eend
krokant gebakken noedels | seizoensgroenten
jus van steranijs & gember

29,5

Nieuw Zeelands Lam
Lamsrack | BBQ | Big Green Egg
Signatuur van de Chef

34,5

LOBSTER & KING CRAB
Bereiding naar keuze:
Hong Kong Style: Gestoomd | Saus van Gember & Rijstwijn
Singapore Style: Gegrild | Big Green Egg | Singapore Chili Saus

Canadese Kreeft (500G – 600G)
Origine: Schotland

per 100G

12,5

Norwegian Premium King Crab (300G – 500G)
Origine: Barentszee

per 100G

17,5

BEEF

Black Angus “Grain Fed Beef” Runderhaas
Origine: Australië

180G

38,5

Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.

500G

95

WAGYU BEEF

Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan

220G
110G

145
75

Restaurant O&O

Dorpstraat 138
4711 EL, Sint Willebrord
info@restaurantoeno.nl
+31 (0) 165 383249

o-en-o-logo-header-email

Onze openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten.
Lunch van 12.00 uur tot 15.00 uur
Diner vanaf 17.30uur
Zaterdag enkel geopend voor diner
Zondag doorlopend geopend vanaf 13.00 uur

Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur