oktober 2021

Satelliet | Jubileum Magazine

“Hoe wonderljik kan het lopen. Van traditionele afhaalchinees naar fine dining mét ster. Maar door corona zijn de Tsangs tijdelijk terug bij ‘het luik’. Een reconstructie van het succes van een van de bijzonderste Aziatische restaurants van ons land.”

Download de publicatie

24 maart 2021

Alain ziet sterren: de oriëntaalse keuken van familie Tsang

“Danny en Helena Tsang openen in 1982 een afhaalchinees in het West Brabantse St Willibrord. Hij komt uit Hong Kong, zij uit Maleisië. Geleidelijk aan leggen ze de focus op steeds verfijndere, authentieke gerechten en dat resulteert tot een michelinster in 2018. Danny is dan 65 jaar en vervuld van trots.”

Bekijk de aflevering

3 februari 2021

NRC

“Van babi pangang om af te halen naar kreeft met een Michelinster”

Lees het artikel

1 maart 2020

De Sterrenkaart Nederland – NJAM tv

In het nieuwe programma ‘De Sterrenkaart – Nederland’ kan je vanaf zondag 1 maart binnenkijken in de keuken van vijf Nederlandse sterrenrestaurants.

Nederland telt ondertussen meer dan 100 Michelinsterrenrestaurants en heeft meer twee- en driesterrenzaken dan België. In het programma nemen we een exclusieve kijk achter de schermen bij Rijks in Amsterdam, De Librije in Zwolle, O&O in Sint Willebrord, Da Vinci in Maasbracht en Pure C in Cadzand.

In elke aflevering van het programma zal één chef en zijn restaurant centraal staan. De chefs worden op de voet gevolgd en onthullen hun interessante verhaal tijdens openhartige gesprekken.

https://njam.tv/programmas/de-sterrenkaart-nederland

Bekijk de video op Youtube

13 januari 2020

NOS Nieuws

“Familie Tsang veranderde afhaalchinees in sterrentent, ‘maar dat geeft ook druk'”

Bekijk de video op NOS

9 september 2019

Bourgondische Award

Restaurant O&O in St. Willebrord is maandag in Den Bosch de Bourgondische Award toegekend. Deze onderscheiding vervangt de verkiezing van een Bourgondiër van het jaar die sinds 2003 werd gehouden door het bestuur van het Bossche culinaire evenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch.

De jury bestaande uit Bob Hutten (Hutten exclusieve catering), Soenil Bahadoer (Meesterkok van Restaurant De Lindehof **) en Hans Steenbergen, Hoofdredacteur Food Inspiration) heeft restaurant O&O bekroond vanwege het thema ‘innovatie’. Elk jaar zal de award een ander thema hebben. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘innovatie’. Volgens de jury is de familie Tsang een van de vaandeldragers van de vernieuwing van de oriëntaalse keuken.

30 december 2018

de Volkskrant

“Van afhaalrestaurant tot culinaire hotspot: O&O zet Sint Willebrord weer op de kaart”

Lees het artikel

18 december 2018

RTL Late Night

Restaurant O&O: van afhaalchinees tot Michelinster

Het restaurant van de familie Tsang begon ooit als afhaalchinees en heeft 36 jaar later een Michelinster binnengehaald. Maandag 17 december 2018 sleepten ze de ster in Amsterdam bij de officiële uitreiking in de wacht.

Hoe hebben ze het voor elkaar gekregen om hun restaurant laten uitgroeien tot een volwaardig sterrenrestaurant. Op dinsdag 18 december 2018 was de familie Tsang te gast bij RTL Late Night om hun ongelofelijke verhaal te vertellen.

Bekijk het volledige gesprek:
Restaurant O&O: in 36 jaar van afhaalchinees tot Michelinster

17 december 2018

Guide Michelin NL

We’re honored and humbled to be awarded our first Michelin star!

This achievement would not have been possible without the tremendous effort from our team and most importantly all our guests who we’ve had the privilege of serving over the past 36 years.

Thank you!

Tsang family & Team O&O

7 december 2018

Grootspraak “Wijnrestaurant van het Jaar”

Restaurant O&O is door dé wijnrestaurantgids GROOTSPRAAK uitgeroepen tot WIJNRESTAURANT van het Jaar 2019!

Grote dank gaat uit naar onze wijnleveranciers met wie we al jaren lang ontzettend fijn samenwerken en de mooiste pareltjes selecteren.

Grootspraak: Restaurant O&O, Wijnrestaurant van het Jaar 2019