13 december 2022

EW Magazine

Familie Tsang: de woonkamer met een ster – Vader en moeder Tsang kwamen in de jaren zeventig naar Nederland op zoek naar vooruitgang. Wat volgde, was een ‘heel lange weg’ vol tomeloze ambitie. Hun Restaurant O&O heeft een Michelin-ster.

Lees het artikel

19 mei 2022

Beste Aziatische Restaurant 2022

Een onwijze eer om deze award te mogen ontvangen. Dank aan alle chefs die op ons hebben gestemd voor deze nominatie. We gaan de award een mooi plekje geven.

14 maart 2022

Aziatisch Restaurant van het Jaar 2022

What a day! Dank aan ons geweldige team voor hun toewijding, inzet en liefde voor ons vak. Dit is wederom een mooie bekroning op ons werk, in een heel bijzonder jaar, waarin wij ons 40-jarig jubileum vieren.

16 februari 2022

Winnaars Snackmasters 2022

Wat een geweldige ervaring was het om mee te doen aan Snackmasters 2022! We zijn super trots dat we gewonnen hebben en nu mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen en vieren!

We willen iedereen / alle hulplijnen bedanken die ons hebben geholpen om elke wedstrijd tot een succes te maken.

Dank aan al onze sterke tegenstanders Marleen en Jeroen Brouwer, Schilo van Coevorden en Gino Gebhard, Michiel van der Eerde en Angelo Kremmydas  voor de zinderende wedstrijden!

En last but not least dank, aan de allerleukste, liefste en tofste filmcrew en productie team die ons alle dagen hebben gevolgd en bijgestaan. ❤️

Liefs, Mike & Levi

 

 

10 februari 2022

BN De Stem

SINT WILLEBRORD – Mike Tsang (29) en Levi Bunt (30) kunnen even geen Milkbreak meer zien, laat staan proeven. De twee souschefs van sterrenrestaurant O&O hebben zich ‘helemaal misselijk gegeten’ aan deze Ligakoeken.

Lees het artikel

5 januari 2022

Nieuw seizoen Snackmasters

Het tweede seizoen van Snackmasters is vanaf woensdag 5 januari wekelijks te zien bij RTL 4 (of Videoland). In het programma nemen telkens twee Nederlandse chef-koks het tegen elkaar op, waarbij ze een snack zo goed mogelijk moeten namaken.

In het nieuwe seizoen strijden sterrenchefs Michiel van der Eerde, Juliën van Loo, Mario Ridder, Onno Kokmeijer, Mike Tsang en Levi Bunt, Jeroen en Marleen Brouwer, Jonathan Zandbergen en Schilo van Coevorden voor de titel Snackmaster 2022.

Het programma wordt weer gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen. Witzenhausen gaat langs bij de fabriek waar de ‘originele’ snack gemaakt wordt en Krabbé gaat langs bij de chefs, die de snack namaken.

 

30 november 2021

Droom groot | Eva Jinek

“Wij voelden ons diep vereerd toen wij uitgenodigd werden om deel uit te maken van dit liefdesproject van Eva. Dank voor dit bijzondere interview, het fijne contact en vertrouwen. We hebben heel veel bewondering voor Eva, Veerle en Lizzy, die met zoveel gevoel, geduld, zorg en liefde alle verhalen hebben gebundeld en het eindresultaat is werkelijk ❤️ prachtig!
-Helena, Monica & Wendy 

Eva Jinek interviewt in Droom groot haar selectie van pioniers en rolmodellen die uitzonderlijk presteren én bereid zijn om te vertellen welke strijd daaraan voorafging. Of het nu gaat om onzekerheid en eenzaamheid, het verlies van je gezondheid, je kind of je rede, seksisme, vooroordelen, een troosteloze jeugd of verlammende schaamte: over dit alles zijn ze kwetsbaar en eerlijk. Juist door de particuliere details van hun levens op te schrijven, maakt Eva duidelijk wat wij allemaal van ze kunnen leren. Eén ding hebben ze gemeen: de onbreekbaarheid van hun wil. Dit boek viert de kracht van hun doorzettingsvermogen.

Co-auteurs: Veerle Weustink en Lizzy van Hees
Fotograaf: Robin de Puy

Lees meer over het boek van Eva Jinek

 

oktober 2021

Satelliet | Jubileum Magazine

“Hoe wonderljik kan het lopen. Van traditionele afhaalchinees naar fine dining mét ster. Maar door corona zijn de Tsangs tijdelijk terug bij ‘het luik’. Een reconstructie van het succes van een van de bijzonderste Aziatische restaurants van ons land.”

Download de publicatie

3 februari 2021

NRC

“Van babi pangang om af te halen naar kreeft met een Michelinster”

Lees het artikel

24 maart 2021

Alain ziet sterren: de oriëntaalse keuken van familie Tsang

“Danny en Helena Tsang openen in 1982 een afhaalchinees in het West Brabantse St Willibrord. Hij komt uit Hong Kong, zij uit Maleisië. Geleidelijk aan leggen ze de focus op steeds verfijndere, authentieke gerechten en dat resulteert tot een michelinster in 2018. Danny is dan 65 jaar en vervuld van trots.”

Bekijk de aflevering

1 maart 2020

De Sterrenkaart Nederland – NJAM tv

In het nieuwe programma ‘De Sterrenkaart – Nederland’ kan je vanaf zondag 1 maart binnenkijken in de keuken van vijf Nederlandse sterrenrestaurants.

Nederland telt ondertussen meer dan 100 Michelinsterrenrestaurants en heeft meer twee- en driesterrenzaken dan België. In het programma nemen we een exclusieve kijk achter de schermen bij Rijks in Amsterdam, De Librije in Zwolle, O&O in Sint Willebrord, Da Vinci in Maasbracht en Pure C in Cadzand.

In elke aflevering van het programma zal één chef en zijn restaurant centraal staan. De chefs worden op de voet gevolgd en onthullen hun interessante verhaal tijdens openhartige gesprekken.

Lees meer op njam.tv 

Bekijk de video op Youtube

13 januari 2020

NOS Nieuws

“Familie Tsang veranderde afhaalchinees in sterrentent, ‘maar dat geeft ook druk’”

Bekijk de video op NOS

9 september 2019

Bourgondische Award

Restaurant O&O in St. Willebrord is maandag in Den Bosch de Bourgondische Award toegekend. Deze onderscheiding vervangt de verkiezing van een Bourgondiër van het jaar die sinds 2003 werd gehouden door het bestuur van het Bossche culinaire evenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch.

De jury bestaande uit Bob Hutten (Hutten exclusieve catering), Soenil Bahadoer (Meesterkok van Restaurant De Lindehof **) en Hans Steenbergen, Hoofdredacteur Food Inspiration) heeft restaurant O&O bekroond vanwege het thema ‘innovatie’. Elk jaar zal de award een ander thema hebben. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘innovatie’. Volgens de jury is de familie Tsang een van de vaandeldragers van de vernieuwing van de oriëntaalse keuken.

30 december 2018

de Volkskrant

“Van afhaalrestaurant tot culinaire hotspot: O&O zet Sint Willebrord weer op de kaart”

Lees het artikel

18 december 2018

RTL Late Night

Restaurant O&O: van afhaalchinees tot Michelinster

Het restaurant van de familie Tsang begon ooit als afhaalchinees en heeft 36 jaar later een Michelinster binnengehaald. Maandag 17 december 2018 sleepten ze de ster in Amsterdam bij de officiële uitreiking in de wacht.

Hoe hebben ze het voor elkaar gekregen om hun restaurant laten uitgroeien tot een volwaardig sterrenrestaurant. Op dinsdag 18 december 2018 was de familie Tsang te gast bij RTL Late Night om hun ongelofelijke verhaal te vertellen.

Bekijk het volledige gesprek:
Restaurant O&O: in 36 jaar van afhaalchinees tot Michelinster

17 december 2018

Guide Michelin NL

We’re honored and humbled to be awarded our first Michelin star!

This achievement would not have been possible without the tremendous effort from our team and most importantly all our guests who we’ve had the privilege of serving over the past 36 years.

Thank you!

Tsang family & Team O&O

18 december 2018

Grootspraak “Wijnrestaurant van het jaar”

Restaurant O&O is door dé wijnrestaurantgids GROOTSPRAAK uitgeroepen tot WIJNRESTAURANT van het Jaar 2019!

Grote dank gaat uit naar onze wijnleveranciers met wie we al jaren lang ontzettend fijn samenwerken en de mooiste pareltjes selecteren.

Grootspraak: Restaurant O&O, Wijnrestaurant van het Jaar 2019

Geverifieerd door MonsterInsights