Een bezoek aan O&O combineren met een overnachting in de buurt?

Bed & Breakfast

Monument 076

Etten-Leur

“Geniet van een van onze twee luxe Bed & Breakfast suites in het oude pakhuis. Gelegen aan de achterzijde van ons monumentale pand in het historisch centrum van Etten-Leur. In de tuinkamer wordt het ontbijt geserveerd, maar bij mooi weer kunt u ook lekker in de tuin ontbijten.”

Kirsten & Arthur van Heijst-Hardeman

Bezoek Website

Bed & Breakfast

Villa Lucia

Rucphen

“Burgmeester Antonius Mol (1862-1926) liet in 1911 deze woning bouwen. Op 2 November 2020 heb ik deze woning gekocht met als doel zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de rust en de sfeer die het pand uitstraalt. Na een flinke opknapbeurt en een sfeervolle styling is de woning nu omgetoverd tot een Bed & Breakfast met drie kamers.”

Willeke Fiere

Bezoek Website

Bed & Breakfast

Sjiek Basiliek

Oudenbosch

“Sjiek Basiliek is een exclusieve B&B met wellness faciliteiten zoals sauna, jacuzzi en verwarmd zwembad. De B&B is gelegen midden in het cultureel centrum van Oudenbosch. Bij ons kun je genieten van een luxe overnachting in een sfeervolle kamer met gegarandeerd volledige privacy. Wij bieden 2 stijlvolle kamers, beide voorzien van een badkamer-en-suite. Boek je een kamer voor 2 personen, dan wordt de andere kamer niet verhuurd.”

Marleen Lips

Bezoek Website

Luxe Loft voor 4 personen

Loft de Vossenberg

Etten-Leur

“De loft is gelegen in een luxe vrijstaande woonboerderij op een prachtige plek in het buitengebied van Etten-Leur. Als u de oprit op komt rijden ervaart u rust en ruimte. Eenmaal binnen zult u versteld staan van de ruimtelijke indeling en het prachtige uitzicht met een knipoog naar het mooie Azië. De loft is voorzien van twee slaapkamers, woonkamer, badkamer en kleine keuken. U kunt verder helemaal tot rust komen in de aangrenzende tuin of in de prachtige natuurgebieden in de omgeving.”

Cynthia & Jack Vos

Bezoek Website

Bed & Breakfast

Huize Druivelaar

Breda

“De ruim honderd jaar oude authentieke druivenkas is een verborgen parel in Breda, deze vormt uw entree naar de twee luxe en comfortabele kamers. Ook heeft u toegang tot de eigen stadstuin van 2600m2 . In de ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijt op uw eigen terras in de druivenkas of in de bloementuin.”

Chantal Hermes & Rutger Westenburg

Bezoek Website

Van der Valk

Hotel Princeville

Breda

Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda

+31 (0)76 5226055 | E-mail | Bezoek Website

Gr8 Hotels

GR8 Hotel

Breda

Bagven Park 3, 4838 EH Breda

+31 (0) 88 454 06 48 | E-mail | Bezoek Website

Autograph Collection by Mariott

Hotel Nassau

Breda

Nieuwstraat 23, 4811 WV Breda

+31 (0) 76 888 49 21 | E-mail | Bezoek Website

Geverifieerd door MonsterInsights