Vier Pasen met O&O!
Een moment om heerlijk samen of met het gezin te genieten van een gastronomische beleving. Ons team neemt alle voorbereidingen uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is de finishing touch zodat u met slechts enkele, eenvoudige handelingen een mooi menu op tafel tovert. Wij produceren alle bestellingen dagvers en de gerechten worden koud geleverd. Voor het opwarmen van gerechten krijgt u instructies mee bij uw bestelling.
Vrijdag 2 april
Lunch & Diner
Zaterdag 3 april
Lunch & Diner
Zondag 4 april
Lunch & Diner
Maandag 5 april
Lunch & Diner
Paasmenu by O&O
Celebrate the easter weekend with us
______
Asian-inspired Tapas
Zeeuwse platte oester 5° – Balinese style
Nigiri sushi – paling & nori
Zalm ceviche & Asian crisps
Otak-Otak (classic Nyonya dish, fishcake grilled in banana leaf)
BBQ Duroc Ribs
Olijven gemarineerd in sake, chili & rozemarijn
*Optionele tussengerechten
Lobster dumpling, white gamba, vongole, enoki, bisque van langoustine & kreeft (€12,50 p.p.)
OF
Chef Danny’s Hong Kong Style Lobster
Halve kreeft, witte asperge & zilte groenten, dandan noodles, saus van gember & rijstwijn (€25 p.p.)
Hoofdgerechten
Truffle Spring Chicken, primeurgroenten, saus van morieljes & truffel
Nieuw Zeelands Lamsrack, Chef’s Balinese saus
Singapore Satay, lamshaas, cashewnotensaus, emping
Nasi kuning & sambal badjak
Paasdessert
Bol van Valrhona chocolade, cremeux van advocaat, bitterkoekjes,
praliné van hazelnoot, cashewnoot & rode miso, krokante pinda’s, brownie, gel van gezouten citroen.
Premium Thee & Friandises
Een bijzondere thee geselecteerd door Anna van Anmo Art & Cha – Düsseldorf
Macaron van kokos & mango
Bonbon “Bitter ’n Sweet” – pure chocolade bonbon, gelei van cactusvijg & een vleugje vanille, een ganache van yuzu & mandarijn en een sesamcrunch gemaakt met een gianduja van Piemontese hazelnoten.
______
€150 voor twee personen
______
03.04 // EXTRA PICK-UP POINT @ANTWERPEN (BE)
Locatie: Ad Bibendum Wineshop, Volkstraat 31, Antwerpen
Zaterdag 3 april van 16:00 – 17:00 uur
LET OP: Plaats uw bestelling via “afhalen” en bij opmerking noteren: Pick-up ANTWERPEN
Het team van Ad Bibendum staat in de wijnwinkel voor u klaar met prachtige wijnen en wijnadvies. Met bekende klassiekers en verrassende nieuwkomers om uw diner compleet te maken.
04.04 // EXTRA PICK-UP POINT @ROTTERDAM
Locatie: Anfors Imperial, Brede Hilledijk 281, Katendrecht
Zondag 4 april van 16:00 – 17:00 uur
LET OP: Plaats uw bestelling via “afhalen” en bij opmerking noteren: Pick-up ROTTERDAM
Het team van Anfors Imperial staat in de wijnwinkel voor u klaar met prachtige wijnen en wijnadvies. Met bekende klassiekers en verrassende nieuwkomers om uw diner compleet te maken.
04.04 // EXTRA PICK-UP POINT @HARMELEN
Locatie: Lodder Bonsai, Hugo de Vriesweg 1, Harmelen
Zondag 4 april van 16:00 – 17:00 uur
LET OP: Plaats uw bestelling via “afhalen” en bij opmerking noteren: Pick-up HARMELEN
Lodder Bonsai fungeert op zondag 4 april als afhaalpunt voor O&O. Dit is tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met hun prachtige collectie bonsai.
Lodder Bonsai in het onder de rook van Utrecht gelegen Harmelen is specialist op het gebied van bonsai en Japanse tuinbomen. Het was in de jaren zestig van de vorige eeuw het eerste bedrijf in Europa dat commercieel betrokken was bij bonsai. Lodder opereert vanuit een prachtige duurzame kas van ruim 16.000 m2 en staat bekend om het uitgebreide assortiment van hoge kwaliteit. Het bedrijf tekende dan ook voor het ontwerp en aanleg van onze Japanse binnentuin, evenals voor de tuin aan de voorzijde van ons restaurant.