Where East meets West…

Culinaire Reis
In onze keuken respecteren we de seizoenen en werken we met dagverse topingrediënten van de beste leveranciers.
Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Danny & zijn team nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.
Op zaterdagavond serveren wij enkel het Taste of O&O Menu, zodat we u onze kwaliteit en een goed verloop van uw gastronomische avond kunnen garanderen.
ALLERGIEËN Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en dieetbeperkingen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (enkel intolerantie, geen allergie ivm het gebruik van soja in onze keuken), lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
SOJA / GEMBER / CHILI / KNOFLOOK / SJALOT Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen soja, gember, chili peper, knoflook of sjalot te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze keuken.
Wij verzoeken u vriendelijk om uw allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen vooraf door te geven bij het plaatsen van uw reservering.
Binnenkort online: nieuw menu
Het nieuwe menu zullen wij 0p 13 juni presenteren.
Taste of O&O Menu
Paling | Nigiri Sushi
Peking Duck | Savarin
Malaysian Laksa
Traditionele Maleisische kokosbouillon | laksa leaf
Zeeuwse Platte 5°
Balinese Style
Japanse Hamachi
Ceviche, citrus, passievrucht & strandkrabben
King Crab
Lavas, tomaat, quinoa, ijs van wasabi & komkommer
Wilde Zeebaars & Langoustine
Thai green curry, artisjok, zwarte knoflook, citroen
Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus
*Singapore Chili Lobster
Europese kreeft, Singapore Style, mantou
Rubia Gallega
Runderhaas, dry aged by Kalderberg
OF
Kagoshima Wagyu Tasting
Drie bereidingen: A4 Entrecôte, Gyoza & Yakiniku
Suppl. €55 / min. 2 personen
Black Sesame
Pâte à choux
IJs van durian & dulce de leche
Mango, kokos, sago
Tapiocaparels verrijkt met kokosmelk, passievrucht & granaatappel
13 creaties, 7 gangen
€145
12 creaties, 6 gangen (zonder kreeft)
€120
Op zaterdagavond werken we enkel met het volledige Taste of O&O menu.
Lunch Menu – vrijdag & zaterdag –
Japanse Hamachi
Ceviche, citrus, passievrucht & strandkrabben
&
King Crab
Lavas, tomaat, quinoa, ijs van wasabi & komkommer
*Scheermes XO
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus
Ibérico
Gyozas, enoki, crosne, myoga gember, balsamico
Wilde Zeebaars & Gamba
Pak choy, shiitake, soba, teriyaki verrijkt met premium white soy & yuzu
Kaas
5 Kazen Van Het Kaasatelier
(Kaas i.p.v. dessert suppl. +€6)
OF
Perzik
Framboos, verveine, gember, timut peper, bijenpollen
4-Gangen €70
*5-Gangen €85
A la Carte
Oesterplateau
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Oriental Rose: gember, roos & shiso
3 stuks Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style: chili, limoen, knoflook, gember, koriander
34,5
Asian-inspired Tapas
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Crispy sushi
Zeeuwse Platte 5° – Balinese Style
Sepia uit de Oosterschelde
Two Style Dim Sum
Singapore Satay
> enkel per tafel te bestellen
> in twee gangen geserveerd
45 p.p
Sashimi & Sushi Deluxe
Schotse zalm, sashimi, yuzu-soy
Japanse Hamachi, ceviche, citrus & passievrucht
Zeeuwse Platte 5° – Balinese style
Two style crispy sushi
35
Scheermessen XO
Signatuur gerecht van Chef Danny
Wilde gamba, zeekraal, glasnoedels, XO saus
32,5
Singapore Beef Satay & Duck Bun
O&O Classic, satay van runderhaas, BBQ, Big Green Egg
Cashewnotensaus, tapioca & nori krupuk, pimientos de Padrón
29,5
Peking Duck
Foie – Gebakken Eendenlever
Klassiek bereide peking eend
Krokant gebakken noedels, seizoensgroenten, jus van steranijs & gember
39
10
Zeebaars, lijngevangen
Thai green curry, artisjok, zwarte knoflook, citroen, courgettebloem in tempura
42
XXL Langoustines
BBQ, Big Green Egg, zeekraal, knoflook, lente-ui, chilipeper, gegrilde limoen
Origine: Denemarken
500G+
75
Lobster & King Crab
Bereiding naar keuze
Hong Kong Style: Gestoomd, saus van rijstwijn, gember & lente-ui
Singapore Style: Gegrild, Big Green Egg, mantou, Singapore Chili Saus
Europese Kreeft
Origine: Schotland
500G – 600G per 100G
14,5
Norwegian King Crab
Origine: Barentszee
300G – 500G per 100G
19,5
Beef
Rubia Gallega “dry aged by Kalderberg”
Runderhaas
Origine: Galicia, Spain
180G
50
Chateaubriand voor 2 personen
Mooiste deel van de runderhaas, vanuit het midden gesneden.
500G
135
Wagyu Beef
Kagoshima Wagyu A4 Entrecote
Origine: Kagoshima, Japan
per 100G
95