Een bezoek aan O&O combineren met een overnachting in de buurt?

Bed & Breakfast

Monument 076

Monument076

“Wij zijn er trots op. Onze twee luxe Bed & Breakfast suites in het oude pakhuis. Gelegen aan de achterzijde van ons monumentale pand in het historisch centrum van Etten-Leur. In de tuinkamer wordt het ontbijt geserveerd, maar bij mooi weer kunt u ook lekker in de tuin ontbijten.”

Kirsten & Arthur van Heijst-Hardeman

Bed & Breakfast

De Streek

De Streek

“De Streek is gelegen in een vrijstaande villa in het buitengebied van Etten-Leur, omringd door een geweldig mooi landschap waar u kunt genieten van de rust. De Streek heeft twee luxe B&B vertrekken met eigen badkamer, een prachtige tuin én een buitenzwembad voor zomerse dagen.”

Gerard & Janine Schniermanni

Luxe Loft voor 4 personen

Loft de Vossenberg

Loft de Vossenberg

“De loft is gelegen in een luxe vrijstaande woonboerderij op een prachtige plek in het buitengebied van Etten-Leur. Als u de oprit op komt rijden ervaart u rust en ruimte. Eenmaal binnen zult u versteld staan van de ruimtelijke indeling en het prachtige uitzicht met een knipoog naar het mooie Azië. De loft is voorzien van twee slaapkamers, woonkamer, badkamer en kleine keuken. U kunt verder helemaal tot rust komen in de aangrenzende tuin of in de prachtige natuurgebieden in de omgeving. “

Cynthia & Jack Vos

Bed & Breakfast

Huize Druivelaar

Huize Druivelaar

“De ruim honderd jaar oude authentieke druivenkas is een verborgen parel in Breda, deze vormt uw entree naar de twee luxe en comfortabele kamers. Ook heeft u toegang tot de eigen stadstuin van 2600m2 . In de ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijt op uw eigen terras in de druivenkas of in de bloementuin.”

Chantal Hermes & Rutger Westenburg

Bed & Breakfast

De Raamberg

B&B De Raamberg

“De Raamberg is gelegen in een landhuis in het mooie buitengebied van Klein Zundert. U bevindt zich bij de Raamberg in een ware beestenboel. Naast twee honden en kippen kunt u ook onze lieve alpaca’s komen bewonderen.”

Mariska & Benny Broeders

Van der Valk Hotel

Hotel Breda Princeville

Overnachtingen

Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda

+31 (0)76 5226055 | E-mail | Bezoek Website

Hotel, Autograph Collection by Mariott

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau

Nieuwstraat 23, 4811 WV Breda

+31 (0) 76 888 49 21 | E-mail | Bezoek Website