Een bezoek aan O&O combineren met een overnachting in de buurt?

Bed & Breakfast

Monument 076

Monument076

“Wij zijn er trots op. Onze twee luxe Bed & Breakfast suites in het oude pakhuis. Gelegen aan de achterzijde van ons monumentale pand in het historisch centrum van Etten-Leur. In de tuinkamer wordt het ontbijt geserveerd, maar bij mooi weer kunt u ook lekker in de tuin ontbijten.”

Kirsten & Arthur van Heijst-Hardeman

Bed & Breakfast

De Streek

De Streek

“De Streek is gelegen in een vrijstaande villa in het buitengebied van Etten-Leur, omringd door een geweldig mooi landschap waar u kunt genieten van de rust. De Streek heeft twee luxe B&B vertrekken met eigen badkamer, een prachtige tuin én een buitenzwembad voor zomerse dagen.”

Gerard & Janine Schniermanni

Luxe Loft voor 4 personen

Loft de Vossenberg

Loft de Vossenberg

“De loft is gelegen in een luxe vrijstaande woonboerderij op een prachtige plek in het buitengebied van Etten-Leur. Als u de oprit op komt rijden ervaart u rust en ruimte. Eenmaal binnen zult u versteld staan van de ruimtelijke indeling en het prachtige uitzicht met een knipoog naar het mooie Azië. De loft is voorzien van twee slaapkamers, woonkamer, badkamer en kleine keuken. U kunt verder helemaal tot rust komen in de aangrenzende tuin of in de prachtige natuurgebieden in de omgeving. “

Cynthia & Jack Vos

Bed & Breakfast

B&B Huize Druivelaar

Huize Druivelaar

“De ruim honderd jaar oude authentieke druivenkas is een verborgen parel in Breda, deze vormt uw entree naar de twee luxe en comfortabele kamers. Ook heeft u toegang tot de eigen stadstuin van 2600m2 . In de ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijt op uw eigen terras in de druivenkas of in de bloementuin.”

Chantal Hermes & Rutger Westenburg

Van der Valk Hotel

Hotel Breda Princeville

Van der Valk Hotel

Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda

+31 (0)76 5226055 | E-mail | Bezoek Website

Hotel

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau

Nieuwstraat 23, 4811 WV Breda

+31 (0) 76 888 49 21 | E-mail | Bezoek Website