Een bezoek aan O&O combineren met een overnachting in de buurt?

Bed & Breakfast

De Streek

De Streek

“De Streek is gelegen in een vrijstaande villa in het buitengebied van Etten-Leur, omringd door een geweldig mooi landschap waar u kunt genieten van de rust. De Streek heeft twee luxe B&B vertrekken met eigen badkamer, een prachtige tuin én een buitenzwembad voor zomerse dagen.”

Gerard & Janine Schniermanni

Bed & Breakfast

Monument 076

Monument076

“Wij zijn er trots op. Onze twee luxe Bed & Breakfast suites in het oude pakhuis. Gelegen aan de achterzijde van ons monumentale pand in het historisch centrum van Etten-Leur. In de tuinkamer wordt het ontbijt geserveerd, maar bij mooi weer kunt u ook lekker in de tuin ontbijten.”

Kirsten & Arthur van Heijst-Hardeman

Bed & Breakfast

B&B De Raamberg

B&B De Raamberg

“De Raamberg is gelegen in een landhuis in het mooie buitengebied van Klein Zundert. U bevindt zich bij de Raamberg in een ware beestenboel. Naast twee honden en kippen kunt u ook onze lieve alpaca’s komen bewonderen.”

Mariska & Benny Broeders

Bed & Breakfast

B&B Huize Druivelaar

Huize Druivelaar

“De ruim honderd jaar oude authentieke en unieke druivenkas vormt uw entree naar de 2 luxe en comfortabele Bed & Breakfast kamers . Ook heeft u toegang tot de eigen stadstuin van 2600m2 . In de ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijt op uw eigen terras in de druivenkas of in de bloementuin.”

Chantal Hermes en Rutger Westenburg

Van der Valk Hotel

Hotel Breda Princeville

Van der Valk Hotel

Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda

+31 (0)76 5226055 | E-mail | Bezoek Website

Hotel

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau

Nieuwstraat 23, 4811 WV Breda

+31 (0) 76 888 49 21 | E-mail | Bezoek Website